Johan haalt hard uit naar minister Bijleveld: 'Dan moet ze zich doodschamen!' | DE ORANJEZOMER

Johan haalt hard uit naar minister Ank Bijleveld.

Bekijk alle hoogtepunten van De Oranjezomer op veronicainside.nl/​​​​​​​ of in de Veronica Inside app!

Download de Veronica Inside app via:
App Store: bit.do/eNeG6​​​​​​​
Google Play Store: bit.do/eNeGC

Download

Weergaven
103,310

Reacties

 • Bijleveld is dus weg....!!! he he.....

  johannesnicolaasjohannesnicolaas3 dagen geleden
 • Who the fuck is this unwashed man Johan Derksen ?!? - stay out from John de Bever because you spoil him publicities !

  REMiX-DJREMiX-DJ9 dagen geleden
 • Het gaat om veel meer tolken en andere hulpverleners. En ze wachten net zolang tot t probleem vanzelf "opgelost" is. Deze min is net als zoveel anderen in dit kneuzenkab totaal ongeschikt!!!

  Bean SBean SMaand geleden
 • 2.03...johan stoort zich aan wat er allemaal fout gaat in ned....maar roemt vervolgens de man die dat al ruim 10 jr veroorzaakt. 3e rangs leiders kiezen 5e/6e/7e rangs figuren naast zich uit pure angst. En deze "lijder" haalt niet eens het nivo van een 3e rangs leider. Hij heeft heel ned kapot bezuinigd. Geen enkele geleding in de ned maatschappij functioneerd nog naar behoren. Op ieder lijstje zijn wij uit de top 10 gezakt binnen europa. En ruim 10jr geleden stonden wij buj de 1e 5!!! De haven van Rotterdam wisselde met hongkong en singapore van de 1e plek. Wij zijn nu de 5e haven van europa!! De 5e!! Alle grote projecten en opdrachten gaan naar duitsl, fr en/of italië. Wij krijgen de leftovers. En maar liegen met fakecijfers en rapporten hoe goed t wel niet gaat. Walgelijk!!!

  Bean SBean SMaand geleden
 • Je kan en mag NOOIT dieren boven mensen stellen. Dat is ronduit beestachtig.

  Bean SBean SMaand geleden
 • Inderdaad. Ze moet zich doodschamen. Hier ie sprake van ambtsverzuim. Strafbaar gesteld feit in de Grondwet. Achter de tralies dus.

  BROSHUIS AlbertBROSHUIS AlbertMaand geleden
 • Volgens Bijleveld is het allemaal niet zo erg. De Afghanen weten nu hoe het in betere tijden ook kan. Wat een ..........

  SrananrootsSrananrootsMaand geleden
 • Rutte heeft geen voorkeursstemmen, hij is de nr.1 op de lijst bij de VVD dat zijn geen voorkeursstemmen, dat zijn VVD stemmers die te lui zijn om zich te verdiepen hoe slecht het de laatste 10 jaar onder de VVD gegaan is in dit kand.

  Gekke GerritGekke GerritMaand geleden
 • De Afganen zitten er tot vandaag nog,SCHANDALIG!

  Theodora Johanna ThuisTheodora Johanna ThuisMaand geleden
 • dit geeft het niveau aan van dat programma het zijn kindertjes eerst lachen ze een beetje en dan kijken ze of een ander ook lacht en dan zetten ze door er is er werkelijk niet 1 die een kritische vraag stelt want ze vallen elkaar niet af de schijheiligheid druipt er van af ow en wie denkt die johan dan wel wie die is met zn eisen van beveiliging zo belangrijk ben je niet hoor tjah en als je denkt alles te kunnen zeggen wat je wil dan heb je het mis ouwe alles wat je blert kont voor je eigen rekening dus geen grote muil hebben en dan achteraf gaan janken sukkel.

  robert merkrobert merkMaand geleden
 • wat een sukkel die johan rutte op een voetstuk zetten en dan zn beleid afkraken hoe dom kun je zijn

  robert merkrobert merkMaand geleden
 • Bijleveld, een misdadigster die op moet stappen, een waardeloos wijf.

  News ReactNews ReactMaand geleden
 • Rutte is een eikel die ook nog niet regeerd of wel

  peer van kasterenpeer van kasterenMaand geleden
 • 'Arme tolken' die werken voor een coalitie leger die illegaal een land is binnengevallen om daar een verderfelijk en goddeloze systeem in te voeren en grondstoffen te stelen om vervolgens zichzelf te verrijken. Dat vergeet deze fascist Johan Derksen even. Verraders die hun eigen volk hebben verraden met 1000den doden tot gevolg, verdienen executie. Nederlandse regering heeft zich schuldig gemaakt aan genocide en mensenrechtenschendingen in verschillende landen. Iraq, Mali, Afghanistan etc. Johan, het is geen satire, jij zal verantwoordelijk gehouden worden voor hetgeen wat er uit je mond komt! Dat noemen wij rechtvaardigheid!

  Kdbbh SjvbKdbbh SjvbMaand geleden
 • anno 2021. en dan hebben de media het over complotdenkers. nederland kutland is zo erg corrupt. afreken ermee!

  Nol De witNol De witMaand geleden
 • Johan Derksen haalt naar iedereen hard uit, behalve naar zichzelf. Die man heeft totaal geen enkele zelfreflectie. Hij slaapt met een hond in bed en noemde Luka Modrić een miskoop toen hij in 2012 bij Real Madrid kwam spelen. Luka Modrić was een speler die het niet ver zou schoppen volgens Derksen. Zelf kwam hij als voetballer niet verder dan clubs die onderaan bungelde in de Nederlandse eredivisie. Ook heeft hij een jaartje 76-77 bij Meppen, een derde klasse clubje in Duisland gevoetbald. Dus Derksen die zelf nooit de top heeft bereikt als speler, gaat wereldspelers beoordelen op hun kunnen. Dat is een lachertje, die man is niet serieus te nemen. Hij heeft zijn roeping als circus clown gemist.

  Star LightStar LightMaand geleden
 • Oh zoals jij al MAANDEN over Baudet zeurt zeker!!!!Wat is die Derksen een kontkruiper van die Rutte geworden zeg!!!!BAH!!!!🤮🤮🤮En hij neemt bij iedere politicus een kritieke maat behalve bij Rutte.

  Roberto ValeroRoberto ValeroMaand geleden
 • Het waren geen stemmen op Rutte. Zijn naam stond bovenaan de lijst. Mensen stemden op de VVD, niet op de persoon Rutte. Weer een staaltje misleiding. Dat valt me tegen van Johan.

  E.L. DobberE.L. DobberMaand geleden
 • Johan waarom lik je rutte zijn Rutte niet?

  steppin razorsteppin razorMaand geleden
 • daarom willen we graag boter bij de vis. Vanwege dit soort lulkoek.

  corbeaucorbeauMaand geleden
 • Ik zou Johan Derksen en Jan roos wel een leuk duo vinden

  David WarnierDavid WarnierMaand geleden
  • Die zouden nooit samen door een deur kunnen

   Mario LuigiMario LuigiMaand geleden
 • Er lopen in Nederland hele bossen mensen illegaal rond uit landen waar geen oorlog is en die mogen gewoon blijven...De tolken die voor het leger hebben gewerkt mogen sterven voor hun inzet..Wat een kutregering..

  rene de bolsterrene de bolsterMaand geleden
 • Rutte heeft 30.000 gezinnen in Nederland kapot gemaakt Johan. Ff op blijven letten graag. Rutte is de grootste verrader die Nederland ooit heeft voortgebracht. 🤮🤑🤮🤑 = Quote van Pieter Lakeman.

  ariehdoariehdoMaand geleden
 • Censuur op NLflow! Gaf zojuist mijn mening over immigratie en defensie, maar blijkbaar was het niet de juiste mening. Ongelooflijk. Is dit Nederland of Noord-Korea?

  Tim TurkTim TurkMaand geleden
 • Derksen weer spijker op de kop slaat. Geen spelt tussen te krijgen

  fatifatiMaand geleden
 • Ze lijken wel op elkaar

  Jeroen JansenJeroen JansenMaand geleden
 • Wat en mooie vrouw

  Tristan MartinezTristan MartinezMaand geleden
 • Het is Rutte's beleid Johan. Zogenaamd demissionair maar nog WEL allerlei corona spoed wetten die ONZE rechten AFPAKKEN er doorheen jassen en nog gewoon NL aan het verstieren is. VVD is GEEN rechtse partij meer maar een D66 voor vrije ondernemers. Ze stemmen eigenlijk voor REGENTEN en TOP ambtenaren dus NOG meer regels en hun bureaucratie als men op VVD stemt

  rup pertrup pertMaand geleden
 • Johan is blijkbaar vergeten dat Rutte die stemmen kreeg , voordat het bekend werd hoe vaak hij gelogen had. Daarbij ook nog een geheugen heeft wat bij bepaalde zaken niet goed werkt !

  Stephanie & Jelke JansenStephanie & Jelke JansenMaand geleden
 • Mevrouw wat doet u nou met mijn noedels op uw hoofd?

  Leaked VibesLeaked VibesMaand geleden
 • Rutte ,en Johan ,2 holmaten,niks gekozen ,verkiezingsfraude .

  P KleinP KleinMaand geleden
 • Als Johan het over voetbal heeft: prima. Maar van politiek/staatsrecht heeft Johan natuurlijk geen verstand van zaken. Niet alleen is Rutte helemaal niet verkozen, het politiek primaat ligt ook nog eens bij de Tweede Kamer. Daarbij heeft de regering zich als uitvoerend orgaan zowel passief als actief te verantwoorden aan de Kamer als hoogste orgaan. Niet alleen voldoet Rutte cs daar compleet niet aan, Rutte liegt ook nog eens. Dat is een grove schending van de Grondwet, en dan is het onvermijdelijk dat de Kamer het vertrouwen opzegt in het kabinet. Zodra deze enige regel van ongeschreven staatsrecht in werking treedt, is het aan Rutte cs om op te stappen. Niets dan lof voor Ester Ouwehand voor haar vastberadenheid om de Grondwet en het volk te verdedigen!

  Jan SeulveesJan SeulveesMaand geleden
 • Van de 5 fabrikanten zijn er 3 veroordeeld tot een miljarden boete omdat ze bewust een schadelijk vaccin op de markt hadden gebracht En de 2 andere hebben nog nooit een vaccin gemaakt! En bij het huidige testvaccin zijn ze niet aansprakelijk, ze hebben dus vrij spel!! Ik breng mijn goede auto waar ik heel zuinig op ben en nog 50jaar mee moet doen ook niet bij een bewezen onbetrouwbare garage die niet aansprakelijk gesteld kan worden. Dat doen alleen domme of angstige schapen. De nieuwe techniek is nog nooit als vaccin gebruikt, ze nemen een grote gok. Als het de komende 5jaar fout gaat door bijwerkingen op de lange termijn dat kunnen er tientallen miljoenen mensen overlijden! Veel schapen halen het testvaccin voor de vakantie of sociale druk. Pfff wat zijn er toch domme mensen. Inmiddels zijn er al meer dan 18000 vaccinatie doden in de EU. Deze cijfers worden natuurlijk ook gewoon bijgehouden door de EMA. Je bent wel heel naïef als je denkt dat ze dit niet bijhouden. Ondertussen krijgen steeds meer mensen in hun kennissenkring de bijwerkingen te zien. Hersenbloeding, ontstekingen, bloedproppen, lymfe problemen, doofheid , miskramen, vermoeidheid en onvruchtbaarheid etc…. Diverse artsen en verpleegkundigen melden ook een toename van deze bijwerkingen. Er dreigt ontslag als ze hier melding van maken. Dus kijk om je heen. Blijf wakker…………..

  Wakkere WakkereWakkere WakkereMaand geleden
 • Rutte en Derksen...iets wat ik niet weet?

  NCokkieNCokkieMaand geleden
 • Rutte heeft dan misschien wel 2 miljoen stemmen maar ik denk toch dat er meer dan 2 miljoen mensen zijn die niet willen dat rutte blijft zitten.

  Le CheemsLe CheemsMaand geleden
  • Helaas.

   Richard KoningRichard KoningMaand geleden
 • Rutte is gewoon een pathologische leugenaar. Hou op man Johan

  MurvMuzikMurvMuzikMaand geleden
 • Wat een lekker wijf

  FetjuhFetjuhMaand geleden
 • Ha, daar gaat Derksen weer: Rutte heeft zoveel voorkeursstemmen. Een jaar geleden zou hij gezegd hebben dat ie met al zijn leugens allang het boetekleed had moeten aantrekken. Johan, jij bent niet geloofwaardig meer en het is maar goed dat je van de buis gaat.

  Adriaan AartsAdriaan AartsMaand geleden
 • Rutte moet ook weg. Je kan 10X gekozen worden. Maar als je de wet overtreed door dingen in te voeren die gerechtelijk niet juist zijn, je kiezers systematisch voorliegt over van alles en nog wat tijdens campagnes. Informatie achter houd en daar over liegt. Mensen de hand boven het hoofd houd terwijl je weet dat de situatie al lang onhoudbaar was. Mensen politiek probeert de mond te snoeren waardoor ze nu overspannen thuis zitten. Maar vooral die toeslagen affaire en de laatste blunder met die corona versoepelingen. Er zou gewoon een instantie moeten zijn die afrekent met mensen systematisch die liegen en bedriegen, en die het tegenovergestelde doen van wat ze zeggen tijdens campagnes. Rutte is de grootste populist van NL. En de Rutte propaganda in NL is gewoon van een zieke orde.

  donny dutchmendonny dutchmenMaand geleden
 • Bijleveld wat een wuft, de ballen verstand van Defensie, eens met Johan.

  B MB MMaand geleden
 • Zodra deze heren over andere zaken dan voetbal gaan praten haak ik af, een pathologische leugenaar als Rutte gaan verdedigen.. Volgens mij stemt hij zelf op Kaag, dus dat zegt genoeg. En als je half Nederland stelsel matig beledigd moet je ook niet zeuren als je een bedreiging binnen krijgt

  arjan187arjan187Maand geleden
 • Schat van een Meid.

  Harry BouwmeesterHarry BouwmeesterMaand geleden
 • Ga je shaven Zjenee schijtwijf

  FW BFW BMaand geleden
 • Als deze mevrouwtje werkelijk denkt dat mensen druk maken om de planeet terwijl ze proberen rond te komen, baan te behouden en/of eigen onderneming te redden, dan zijn zij degenen die weg moeten. Als Nederland een links kabinet hadden gehad, waren de maatregelen vele malen strenger geweest.

  Arvind JaqArvind JaqMaand geleden
  • Als Nederland een links kabinet had gehad sliepen we met z'n alle in boomhutten dom kuiken dat je bent.

   Creep walkerCreep walkerMaand geleden
 • Tolken hier heen brengen , en rutte en bijleveld naar afghanistan dumpen

  Bassie1101 Kuiper1101Bassie1101 Kuiper1101Maand geleden
 • Dat niet alleen Johan, ik heb daar gezeten vanaf 2008 tot 2011 en op een van de Sinterklaas feesten waren ze tot de ontdekking gekomen dat er een bepaalde chocolade letter niet was opgestuurd. Toen is er een leeg militair vliegtuig naar vliegveld Enschede gestuurd om een pallet met chocolade letters op te halen. Ik denk dat ze daar in de kamer geen klote vanaf weten, of wel misschien, maar dan weten de belasting betalers tenminste wat er met hun geld word gedaan. Aan gezien er een kost plus contract was en overal 15% bovenop gegooit werd. Kan je nagaan hoeveel dat lettertje heeft gekost.

  Fernando van HeestFernando van HeestMaand geleden
 • T aller trieste van dit verhaal is dat denk ik 80% in Nederland antwoord zoals Karsten... maar wel op de linkse coalitie stemt, en meestal een mening heeft.

  NightNightMaand geleden
 • Rutte is een lul

  Danny HelderdenkendeDanny HelderdenkendeMaand geleden
 • Nederland is goed in het verraden van mensen die ons hebben geholpen.....

  NieuwskanaalcomNieuwskanaalcomMaand geleden
  • Gebeurde exact hetzelfde in Srebrenica. Ook toen lieten ze tolken aan hun lot over.

   E.L. DobberE.L. DobberMaand geleden
  • het was trouwens geloof ik een pakistaan, die meneer Khan... maar het kwam naast Pakistan ook in Iran terecht - de atoomspionage werd daar toegepast...

   corbeaucorbeauMaand geleden
  • ergens een beetje als een valse hond...

   corbeaucorbeauMaand geleden
  • heeft vaak te maken met dat we zelf geen slagkracht hebben. Ook in Afghanistan/Iraq heeft dat met de op- en afbouw te maken gehad - dat de VS en de NAVO graag alle hens aan dek wilden. De VS hoopten Iran onderuit te beuken, maar dat is gewoon gruwelijk mislukt: Saddam was juist het zwaarste tegengewicht in de regio... In ieder geval is dat nu komen te verwateren en gezichtsverlies verbergen mag aardig wat kosten, maar het kan te gek ook: de VS zegt dat het wel klaar is. Ook zij laten veel tolken en vooral de koerden in de steek - die worden binnenkort in zijn geheel omver gewalst als het even tegenzit. In Srebrenica zag je ook zoiets - toen de NAVO niet de enigszins beloofde luchtsteun wilde veroorloven (en zonder op een dikke militie afstampen is best linke soep - doen de amerikanen ook niet, die gooien ook altijd eerst een luchtruim dicht, bombarderen het plat en dan komen de soldaatjes. Moslims doen niets voor niets aan zichzelf opblazen. Veel andere keus heb je niet tegen zoveel wapengekletter). Zogenaamd hebben we de wapens om de vrede te bewaken, maar geld speelt toch wel vaak een rolletje. En groepsdruk. In Indonesië zijn we met de staart tussen de benen afgedropen nadat Amerika zei dat het wel klaar was met het gelul. Grapjassen, al hadden ze wel een punt. We hebben ook nog een paar kernkoppen staan. Wederom VS en ditmaal het 'rode gevaar'. Een Iraanse geleerde hebben we van allerlei informatie laten jatten over nucleaire technologie - de klokkenluider is geruïneerd - omdat de VS/CIA graag wilde dat we meneer Khan zijn gang lieten gaan. Woef. Nederland is braaf. Braafste jongetje van de klas. Achter de schermen zijn we soms nog steeds op roverspad, maar voor de bühne is het braaf. Zelfs als het moraal verwerpelijk is - goed luisteren naar de VS, EU, broer Duitsland.

   corbeaucorbeauMaand geleden
 • Wel terroristen terughalen en tolken niet.

  timmy decenttimmy decentMaand geleden
 • Johan is het spoor bijster

  Knapofso KnapofsoKnapofso KnapofsoMaand geleden
 • Totaal eens over Ouwehand. Kutpartij.

  H MH MMaand geleden
 • het is maar goed dat hij oprot uit vi een vuile vvd er minder willen jullie minder vvd ers jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Aron ShorthouseAron ShorthouseMaand geleden
 • ik zie hier onder ook van die scheiheilige vvd ers vuile vieze leugenaars die vvd ers

  Aron ShorthouseAron ShorthouseMaand geleden
 • Volkomen terechte kritiek. Schaamteloos hoe Nederland met die tolken omgaat.

  Rutger RuitingaRutger RuitingaMaand geleden
 • Dat would bee mannetje dat elke dag daar zit met een ander jasje van zijn vader, die kleine dreumes, die in elke talk show het hoogste woord heeft over andere BN’ers, met enkel maar ZIJN mening, moet niet doen of hij het orakel van NL is. Het wordt hoog tijd dat zijn nieuwe directeurtje hem ook eens de maat neemt. Je zult maar elke dag aan die tafel zitten en dat politiek geneuzel van dat zelf ingenomen, overjarige jongetje met zijn dure pispotkapsel aan moeten horen. Vuilnisman, kan dat iedereen beledigend en kleinerend knulletje niet zelf weg???

  Franciscus buskensFranciscus buskensMaand geleden
 • johan heb nog niet door dat erin nederland,... ook een kinder honger is laat staan voedselbank, dat hebben vaak de aanhangers van ruttuh.

  Fonz WenehenubunFonz WenehenubunMaand geleden
 • Waar moeten we deze mevrouw van kennen??

  49ccMoped World49ccMoped WorldMaand geleden
 • Arm kereltje...... "ik vind"........ de stumpert kan niet eens z'n achterwerk "vinden"..........

  Sjaak BlaauwSjaak BlaauwMaand geleden
 • Mijn god dan heb je een master opleiding en volg je klakkeloos het gewouwel "schaam u mensen u bent slecht" van de linkse politiek die zo nodig de aarde moet redden.

  All in the FamiliyAll in the FamiliyMaand geleden
 • Haal ze alsjeblieft niet hierheen! En als ze het wel doen dan tenkoste van asielzoekers die hier al zijn

  GGMaand geleden
 • Playmobil kapsel

  jordyjordyMaand geleden
 • Het is echt triest dat de tolken aan hun lot worden overgelaten en dat ze allemaal samen met hun families vermoord worden.

  OkiDokiOkiDokiMaand geleden
 • Rustig aan, Johan. Bij de overheid moeten ze ook hun gender woke quota halen en hun mannen zijn blij dat ze het rijk voor zich alleen hebben. Lekker ‘s ochtends olympische spelen kijken zonder gezeik. Laat lekker gaan, man.

  G MGG MGMaand geleden
 • Afganistan ??? Tali bankroet ?

  Hans CafesitoHans CafesitoMaand geleden
 • Ongecontroleerd migranten binnenhalen. En deze mensen die zich voor Nederland hebben ingezet laten stikken. Wederom diep triest.

  CheeseOnion Kaas met UiCheeseOnion Kaas met UiMaand geleden
 • Nog erger dan Bijleveld zijn die Kamer ezels van de VVD/CDA/CU en D66 die dit laten gebeuren.

  JMN JMNJMN JMNMaand geleden
 • "Even" 70 gezinnen ophalen.

  TheFreshestLyricsTheFreshestLyricsMaand geleden
  • Is op wat jaarlijks binnenkomt geen malle moer. Die mensen hebben met gevaar voor hun eigen leven geholpen te vertolken. Als er vluchtelingen zijn die het verdienen zijn zij het wel. De rest mag je weigeren wat mij betreft. Nederland is te vol om mensen op te nemen maar voor die 70 gezinnen zou ik eenmalig ZEKER een uitzondering maken.

   Flap DrolFlap DrolMaand geleden
 • Wat een onzin die tolken zijn ook gwn landverraders, hier noemde we dat NSB-ers vroeger

  Lekside CrewLekside CrewMaand geleden
 • Johan for President!!

  JaniJaniMaand geleden
 • Stank voor dank is het gewoon

  AppaAppaMaand geleden
 • kunnen ze ook is 1 programma maken zonder dat cojona gezeik

  RogierRogierMaand geleden
 • Schijtwijf deze Ank Bijleveld, net zo als al die andere engnekken uit dit kabinet, gauw opdonderen met deze verraders.

  Gerard van DijkGerard van DijkMaand geleden
 • Wanneer komen we op een punt dat elke partij voor de dieren is? En elke partij voor vrijheid liefde en eerlijkheid, waarom moeten we kiezen tussen het een of het ander....

  Glenn 96Glenn 96Maand geleden
 • Johan krijgt er flink erbij betaald voor al deze Pro Rutte uitspraken. Denk niet dat hij het gratis doet. Het zijn gewoon zakenmensen.

  The MilfennialThe MilfennialMaand geleden
  • Vandaar doneert Derksen elke maand weer zijn salaris aan een goed doel

   N VN VMaand geleden
 • weet niet wie die rijstebreier is daar aan tafel maar wat een slap gelul zeg..'' ja ehh ja politiek is toch wel een wespennest, ja verschrikkelijk verhaal..'' GATVER groei een paar ballen.. je hebt toch ogen en oren?? je hebt toch gezond verstand om een mening te vormen?? er wordt om je mening gevraagd geef die dan ook ipv dit slappe gedoe.. zo moeilijk verhaal is het echt niet hoor. nederlandse regering heeft gebruik gemaakt van 70 tolken die ons geholpen hebben in dat land, nu zijn die tolken en hun gezinnen hun leven niet meer zeker daar, en dan wil die bijleveld ineens haar keutel intrekken.. wat is daar zo moeilijk aan te snappen dan?? iedere maand komen er paar duizend gelukszoekers onze grenzen over en das allemaal prima, maar als er dan 70 gezinnen bijkomen die ons geholpen hebben dan kunnen die ineens de ter!ng krijgen of wat?? je zag het beetje respect wat derksen nog voor die man had ineens van zijn gezicht afglijden.. die porties rijst grap was nog zacht uitgedrukt..

  Red SamplerRed SamplerMaand geleden
 • maar direct werk van maken om de ISIS "dames" terug naar huis te brengen ook al zijn ze in een meer relatieve veiligheid dan de tolken

  Thomas JeffersonThomas JeffersonMaand geleden
 • jeezes christus ... partij van de dieren, wat een hoop onzin

  Thomas JeffersonThomas JeffersonMaand geleden
  • @Raymond Hartmeijer Absoluut correct, ze zijn op het minst consequent en zeer duidelijk, dat moet ik U toegeven ... wie weet zijn er thema's waar we het zelfs volledig of gedeeltelijk kunnen overeenkomen. Nog een prettige dag

   Thomas JeffersonThomas JeffersonMaand geleden
  • Ze staan tenminste ergens voor (of je het nu eens bent of niet), er zijn ook veel partijen bestaande uit baantjesjagers en opportunisten

   Raymond HartmeijerRaymond HartmeijerMaand geleden
 • politieke "wetenschappen" is GEEN wetenschap ... er is een reden waarom men deze alfa wetenschappen noemt terwijl de echte wetenschappen zoals wiskunde, fysica, mechanica en dergelijke beta wetenschappen worden genoemd. Dit is om de zogenaamde bullsh*t alfa wetenschappen een extra glansje te geven. Zij surfen met de echte mee. Compleet nutteloze richtingen zoals er meer zijn in de universiteiten dezer dagen

  Thomas JeffersonThomas JeffersonMaand geleden
 • Molukken all over again....

  henk moodyhenk moodyMaand geleden
 • Wie is die mevrouw met die krullen??

  ManoloVEVOManoloVEVOMaand geleden
 • “Ik heb een politieke achtergrond in mijn studie, (en moest dan even vermelden) mijn master degree” Kon niemand wat schelen, welkom in 2021 😅

  julien Demirayjulien DemirayMaand geleden
 • peter r

  hydrohydroMaand geleden
 • Rutte kan niet door genoeg stof kruipen. Is de onderste steen al boven met die vliegtuigramp?

  Baddy187Baddy187Maand geleden
  • Die had Ouwehand ook niet boven gekregen, maak je geen illusies.

   Uwe LudolfUwe LudolfMaand geleden
 • Ja.die tolken moeten geholpen worden. Ze moeten niet bij die.wreedaards achterblijven. Doe er.wat aan mevr. Bijleveld.

  Matie LindhoutMatie LindhoutMaand geleden
 • Moordenaars

  Sugeknight SugeSugeknight SugeMaand geleden
 • Flikker toch op man, jullie worden gewoon betaald om rutte te verdedigen. Wat zijn dit voor praktijken?

  Sugeknight SugeSugeknight SugeMaand geleden
 • Ank Bijleveld is totaal incompetent en alleen minister geworden omdat ze een vrouw is. Zo werd aan het quotum voldaan.

  William DrijverWilliam DrijverMaand geleden
 • Goed dat Chatilla het opnam voor Esther Ouwehand. Zij vindt namelijk dat Rutte weg moet, omdat hij heeft gelogen. Dus het is zeer terecht dat zij dit blijft roepen, want er is gewoon geen vertrouwen meer in deze Minister President.

  ItsRickLopezItsRickLopezMaand geleden
  • @Frits B Rutte is lekker bezig constant last van Alzheimer (als hij zich iets niet wil herinneren) een echte schaapsherder :)

   E. ZE. ZMaand geleden
  • @ItsRickLopez ja, ze is nou eenmaal geen vent hè?

   Frits BFrits BMaand geleden
  • @Frits B wijf nog wel.

   ItsRickLopezItsRickLopezMaand geleden
  • Mw. Ouwehand is echt 't meest gestoorde wijf uit de 2e kamer!

   Frits BFrits BMaand geleden
 • Wel ISIS vrouwen terug halen, maar die tolken niet. Schandalig!

  Donkeykoning8395Donkeykoning8395Maand geleden
  • @Ronline dit is gewoon onjuist

   LaidBackPSECLaidBackPSECMaand geleden
  • @Ronline Wat lul jij nou

   Donkeykoning8395Donkeykoning8395Maand geleden
  • We hebben nog 0 isis vrouwen teruggehaald nie zo lullen

   RonlineRonlineMaand geleden
 • Dat altijd zo'n gelul, omdat Rutte de meeste stemmen heeft hoeft hij niet weg. Er zijn 13 miljoen stemgerechtigden in Nederland, 2 miljoen heeft uiteindelijk op Rutte gestemd, dat betekent dat er 11 miljoen mensen NIET op hem gestemd hebben. De oppositie partijen, links en rechts vertegenwoordigen nog steeds het overgrote deel van Nederland, zij hebben alle recht op Rutte de deur te wijzen. Als Rutte de boel zat te belasteren bij een groot bedrijf had hij gewoon ontslag gekregen op staande voet.

  Cola ZeroCola ZeroMaand geleden
 • Van de 13,2 miljoen kiesgerechtigden hebben er bijna 2 miljoen op Rutte gestemd, dit houdt nog altijd in dat er 11,2 miljoen graag iets anders willen. Goed om bij stil te staan. Bijleveld functie elders: Kabul, Afghanistan.

  PaulPaulMaand geleden
 • Bijleveld is van het CDA: I rest my case

  Alexander van EijkenAlexander van EijkenMaand geleden
 • Oneens met de mening over Ouwehand, zij is juist wel capabel en bovendien heeft ze gelijk, weg met Rutte, die blijft maar liegen, is wel een keertje klaar, over bijleveld heeft ie gelijk, maar mark Rutte zorgt ervoor dat iedereen blijft. Ze spelen allemaal onder één hoedje en houden elkaar de hand boven het hoofd

  BMW TurboBMW TurboMaand geleden
  • Rutte for President Ik hoop dat Rutte Nederland weer in een volledige Lockdown gooit X Carola

   Clubber LangClubber LangMaand geleden
 • Helemaal met Johan eens!

  40dribbel40dribbelMaand geleden
 • Johan zegt vaak dat hij zichzelf totaal niet serieus neemt. Daar merk ik weinig van, ook niet in dit fragment.

  ACT WestlandACT WestlandMaand geleden
 • Dit gaat wel heel, heel erg ver hoor. Die wordt gewoon direct neergezet als een moordenaar. Johan slaat te ver door hier, vind ik.

  Friet SpeciaalFriet SpeciaalMaand geleden
 • Ben het vaak oneens met de mening van Derksen. Maar absoluut eens met de opmerking over dat incompetente moeke Bijleveld. Dat er straks mensen worden vermoord die diensten hebben verleend voor de Nederlandse overheid en nu in levensgevaar verkeren valt onder haar directe verantwoordelijkheid. En is dus haar schuld als er doden vallen. Die Derksen moet eens ophouden om Rutten te verdedigen. Er is wel wat gebeurd in de laatste maanden waardoor deze man niet meer dezelfde status heeft. Vergeet niet dat dezelde Derksen ook grote fan was van die geschifte neo-fascist en über narcist Baudet en zijn kwijlende advocaatje die blijkbaar nog in de kast zit.

  Mazmo SlashMazmo SlashMaand geleden
  • @MAZMO PHOTO Wat?

   CoolPandaCoolPandaMaand geleden
  • @CoolPanda what's in a name, pathologische leugenaar blijft pathologische leugenaar met of zonder "'n".

   MAZMO PHOTOMAZMO PHOTOMaand geleden
  • Rutte*

   CoolPandaCoolPandaMaand geleden
  • Mazmo Slash Je tekent zelf voor dienstverband. Niemand verplicht je.

   Eric CartmanEric CartmanMaand geleden
  • @Eric Cartman De rouwende nabestaanden van de gevallen soldaten in diverse oorlogen zullen er vast ook zo over denken. Shit happens zolang het klootjesvolk maar van hun triviale geneugten kan genieten.

   Mazmo SlashMazmo SlashMaand geleden
 • Tjaa vooral domme mensen die nog steeds op Rutte stemmen. Ik hoor vaak als argument “Beter is er niet.” Of “Hij heeft het best goed gedaan.” Volgens mij hoeft het niet perse beter te zijn in Nederland, maar er moet verandering komen. Er zijn zoveel dingen wat anders kan. Volgens mij is het levensmotto van een Rutte stemmer “Wat een boer niet kent eet hij niet”

  TiMZUTiMZUMaand geleden
  • @Ronline en een stemwijzer heeft de meest ridicule niets zeggende en voor meerdere interpretaties vatbare vragen ooit.

   Ikwil datjejeomdraaitIkwil datjejeomdraaitMaand geleden
  • Mensen doen een stemwijzer en aangezien de standpunten van de vvd het meest overeenkomen met de gemiddelde kiezer stemmen ze daarop.

   RonlineRonlineMaand geleden
 • Ja Johan je hebt weer helemaal gelijk. Dank je wel

  Tine SeinenTine SeinenMaand geleden