Hans Teeuwen - Dilemma... Roept u maar!

Abonneer je nu op het kanaal van Hans Teeuwen en blijf op de hoogte van alle nieuwe uploads!

Volg Hans Teeuwen:
Facebook: hansteeuwen/
Instagram: therealhans...
Spotify: spoti.fi/36uQWLL

www.hansteeuwenworld.nl/
hansteeuwen.nl/

Download

Weergaven
168,509

Reacties

 • voor alle mensen die dit vergelijken met d e 2de wereldoorlog ben ik wel voor het systeem of een prikje of de gaskamer. u vraagt wij draaien haha

  barrybritpopbarrybritpop8 seconden geleden
 • maar je wil dus mij dus wel uitsluiten omdat je alle domme mensen wel in je theater wil hebben?

  barrybritpopbarrybritpop2 minuten geleden
 • Hans jij zoekt alleen maar wat redenen om niet op te treden. Een beetje pastoor aan het worden.... ik heb al lang dit vaccin en wacht op je optreden. Wat een gedoe !

  S DS D2 uur geleden
 • Hans jij weet best dat dit een hele grote flauwekul is, dat het helemaal niks met dat zogenaamde corona te maken heeft. Het gaat namelijk om wat er achter steekt. Dat is die duivelse prik, 1,2,3.. en nog meer. Daarbij de rest van het script dat geschreven is. Wij worden hier met groots schandaal en misdaad tegen het volk door eltitair gezelschap in een bepaalde hoek gedreven. we hebben gewoon de griep seizoenen overal, en daar heeft men nu misbruik van gemaakt. Er is niks bijzonder ernstigs, er is geen pandemie, het werd er van gemaakt! het is een leugen! Maak je show, zoals vanouds, heerlijk ouwehoeren dat willen we. En met z'n brabants accent snapte?

  Guido RollardGuido Rollard4 uur geleden
 • Helemaal eens Hans, iedereen moet dat lekker zelf weten! Een situatie waarbij mensen zonder QR-code of met een gele ster op hun jas bepaalde vrijheden worden onthouden, moet worden voorkomen! Ook die groep moet naar het theater of het café kunnen gaan.

  Erik HoubenErik Houben7 uur geleden
 • waardeer! Doe niet mee! Al is het maar voor je eigen gevoel!

  aswer huioaswer huio8 uur geleden
 • Ook vaccineren is niet de manier om eruit te komen, zo geraken we er alleen maar dieper in. Die QR is een gevolg van de vaccinatiebereidheid. Mooi dat je die QR de vuilbak in praat, maar dat is maar het topje van de ijsberg. We hadden reeds lang geleden voor onze vrijheid moeten opkomen.

  Valentina Van den BulckValentina Van den BulckDag geleden
 • Ten eerste is testen voor toegang nog steeds gratis, ongevaccineerden hebben dus geen extra kosten alleen extra moeite. Voor mij is het vrij simpel de kans dat je dood gaat of ziek word als je in de buurt van een gevaccineerd iemand bent is veel kleiner, iemand die gevaccineerd is heeft in ieder geval meer dan 90% kans het virus niet op te lopen en jij heb daarmee dus ook 90% minder kans het virus te krijgen. Als je minder kans hebt het virus te krijgen heb je ook minder kans om dood te gaan of ziek te worden. Een factor 10 minder kans om dood te gaan dus of ziek te worden, vind ik best veel. Hierbij laat ik nog buiten beschouwing dat uit voorlopig onderzoek blijkt dat mensen korter virus deeltjes bij zich lijken te dragen en dat de deeltjes minder besmettelijk lijken, de kans factor kan in praktijk dus nog hoger zijn. De kans dat je dood gaat door corona als je gevaccineerd bent is klein zo'n 0.01%, maar dus nog wel aanwezig. Of deze 90% kans vermindering opweegt tegen de moeite om even te laten testen (wat een nog grotere kans vermindering met zich mee brengt) zal voor iedereen anders zijn.

  joost vandergunjoost vandergunDag geleden
 • Koefnoen - Ab Osterhaus leugens nlflow.info/white/pp-A4J-opYV8faU/video

  Blue MondayBlue MondayDag geleden
  • Gewoon het hele optreden lang iedere bezoeker individueel fileren omdat ze als een schaap met hun QR code zijn op komen dagen.

   aswer huioaswer huio8 uur geleden
 • DOCU: Ab Osterhaus gaf "Cursus Pandemie Marketing" met Marc van Ranst! nlflow.info/white/rniLudKZa7GhnIc/video

  Blue MondayBlue MondayDag geleden
 • M'n laatste vier tickets waren op 'naam'... -tegenwoordig wilt iedereen alles van je weten. -Kheb niks te verbergen, kom maar op met die QR-code. -

  A or TaA or TaDag geleden
  • Mensen nemen 'in-entingen' tegen Malaria/Polio/tetanus jaarlijks als ze op vakantie gaan...! -ik zou zeggen, google die vaccins eens... 🙈 Zwappies.

   A or TaA or TaDag geleden
 • Hans, het is pure discriminatie, dus dat het niet goed voelt is omdat het niet “goed” is. Het is grondwettelijk verboden.

  bowen voowybowen voowyDag geleden
 • CARNAVALSLIED. Rel, del, del, ik heb een snó ttebel. Warm, warm, warm, ik wil injecties in mn arm. Rel, del, del, ik heb een snó tte bel. En wat er in die spuit zit? Dat zien we later wel. Já ... Rel, del, del, ik heb ...

  Mark MarkMark MarkDag geleden
 • Burgerlijke ongehoorzaamheid Hans! Volg je gevoel.... In deze tijden negeren wij onze 'inner voice' al vaak genoeg. Laat het zakken vullen maar over aan Big Pharma en hun kornuiten. Ze hebben hun never ending cashcow gevonden. Help ze niet deze te melken....

  Hazine ThaalbiHazine ThaalbiDag geleden
 • Ach Man, Hans hou toch op, die corona maatregelen gaan met de tijd allemaal de deur uit, maak je toch niet zo druk. Kijk, waar het om gaat is dat je flexibel en creatief met de situatie om moet gaan, want je laat je nu als jezus vastspijkeren aan het kruis door corona. Er is een keer tegen mij gezegd door een baas met een groot bedrijf, crisis situaties zijn juist goed want dan kun je je als bedrijf successvol worden door jezelf te onderscheiden van anderen, kijk nooit naar datgene wat je niet meer kan doen, maar ga eens kijken naar de mogelijkheden die je nog wel hebt. Je kunt bijvoorbeeld nog steeds leuke youtube videos maken, ga bijvoorbeeld eens een computer spel streamen en maak er opmerkingen over. Doe iets unieks op youtube. Doe een kunst project, er is nog zat te doen, en je bent creatief genoeg om alternatieven te verzinnen, dat weet ik zeker.

  Darketernal_666Darketernal_666Dag geleden
  • @bowen voowy Ik begrijp die hele complot theorie gedoe niet hoor. Mijn moeder was ook helemaal anti-vax en weet ik wat allemaal nog niet meer, en toen kreeg ze corona en waren de rapen gaar. En toen zei ik: Lekker hoor, je had je gewoon moeten laten vaccineren, dan had je nu die ellende niet. Maar mijn moeder vond het allemaal niet zo nodig, Corona was onzin en wat nog niet meer. Ik vroeg aan haar, je hebt zeker op Baudet gestemd, en toen zei ze ja. En toen wist ik al genoeg. En het is geen dwang, je krijgt een uitnodiging, je hoeft niet heen te gaan als je niet wilt. En ik vind die corona pas niet raar, omdat men niet wilt dat je andere mensen gaat besmetten, als de regering niks deed dan krijg je weer andere beschuldigingen "de overheid laat ons doodgaan" wordt het dan, met andere woorden ze kunnen het nooit goed doen.

   Darketernal_666Darketernal_666Dag geleden
  • kan ook dodelijk zijn. Ikzelf denk dat er iets sinisters achter de hele vaccinatie dwang zit. De hele wereld moet zo snel mogelijk die spuit krijgen. Ook kinderen en nu vanaf 2 ja

   bowen voowybowen voowyDag geleden
 • QR code lik me reet

  Bert WillemsenBert Willemsen2 dagen geleden
 • Hier trek je alleen maar van die anti-vaccinatie mensen mee aan. Feit is dat als je gevaccineerd bent is de kans veel kleiner dat je het virus verspreid. Haat van die zwart wit denkers die zeggen: "Oh maar als je gevaccineerd bent verspreid je het ook." Dit is hoe je klinkt: "Oh als je van de een raam van de begaande grond springt is het hetzelfde als je van de eerste verdieping springt." Dat noem je een logische misvatting, een valse analogie(zit het internet vol mee). Maar denk eerst maar eens na over hoe wij hier zijn beland en kijk eens verder dan je eigen neus lang is. Wij leven in niet in een dictatuur maar in een kapitalistisch land, waar de regering bereid is om mensenlevens op te offeren omwille van de economie. En ik durf te wedden dat meeste anti-vaccinatie mensen rechtse mensen zijn, dus het is eigenlijk jullie eigen schuld dat dit zo lang doorgaat. Je moet jezelf niet in een kuil graven en dan klagen dat je vast zit. Bye~

  sheeppushersheeppusher2 dagen geleden
 • Zij geloven dat een vaccin werkt maar alleen als iedereen gevaccineerd is. Waarbij zij vergeten dat wanneer zij gevaccineerd zijn, nog steeds besmet kunnen raken en ziek kunnen worden van iemand, ongeacht of die wel of niet is gevaccineerd. Maar het wordt nog mooier. met de aankomende tekorten in de schappen. (als je goed oplet merk je het al, lege vakken of hogere prijzen), gaan wij op rantsoen. En toevallig hebben we dan een QR code. Je mag eten als je een vinkje hebt. Openbaring 13:16-18. Een container kost nu 20.000 dollar om hem te verschepen van China naar de US. Dat is de Great Reset. Brought to you by World Economic Forum, this comming christmas! Tadaaaa

  Abre los ojosAbre los ojos2 dagen geleden
 • Als je ballen en een ruggengraat hebt, niet door een roze bril kijkt dan is een vacci-Nazi " paspoort" de nieuwe David ster pure landverraad en ook nog eens discriminatie en dit mag niet volgens de wet dus waarom kan dit dan juist ww3 ,Strijd voor u kinderen en kleinkinderen ,dat de nuchtere Nederland weer terug mag komen want de meesten zijn nu stom dronken en ladder zat!

  Roger Prud HommeRoger Prud Homme2 dagen geleden
 • Niks mis met testen voor toegang lijkt mij, zolang het gratis is.

  Raf CruyffRaf Cruyff2 dagen geleden
 • De Here Jezus komt binnenkort terug naar de aarde om gerechtigheid te brengen. Bereid je voor op Zijn komst.

  henk8791henk87912 dagen geleden
 • Nee het voelt al anderhalfjaar niet goed. Tegenstrijdige opinies de wetenschappers weten het ook niet. Vanaf het begin. Het ging om de zorg te weinig personeel. In de thuiszorg in verpleeghuizen. De zorg is niet bestand als er noodsituaties komen Grote branden rampen en virussen en de grijze golf en de grote salarissen aan de top. Daarom worden wij gegijzeld in ons leven. Het is schandalige leugen.

  Bob van den BoschBob van den Bosch2 dagen geleden
 • Dag vrijheid!!! Dit is de eerste stap! Laten we iedereen dwingen om zich te laten testen om de twee dagen en om een experimentele gentherapie te nemen waar we absoluut niet weten wat het op de Lange termijn doet en laten we wel even normaal doen 99,8 overlevingskans .........

  AweSomo84AweSomo842 dagen geleden
 • Gewoon het hele optreden lang iedere bezoeker individueel fileren omdat ze als een schaap met hun QR code zijn op komen dagen.

  TrazynTrazyn2 dagen geleden
 • Beste Hans, Heel veel medeburgers vinden de corona pas een goed idee. Het werkelijke probleem zijn niet die paar regeringsleiders die hun zin doordrijven maar onbenullige burgers die zich laten drogeren door de media.

  Donald TrompDonald Tromp2 dagen geleden
 • Simpelste oplossing zou ik voorstellen: maak toegangstickets voor je shows waarop "persoonlijke" qr-codes geprint staan (die nep zijn uiteraard), eventueel met een plak-tattoo, en dan scan je die aan de ingang. Heeft iemand gezegd dat dat niet mag? Doe zoals die ene Franse boer die in zijn paardenweide van de autoriteiten geen stal "mocht" zetten; hij bouwde reuzegrote tuinmeubelen die "als kunstobject" wel mochten en de paarden overdekking en schaduw gaven... Simpel, opgelost. Er bestaat voor alles een creatieve uitweg, en al zeker voor onzin... Dus je kan vast zelf nog wat beters bedenken dan mijn idee. Stiekem een show geven op een naaktstrand ofzo ipv theaterzaal?

  Elke van opstalElke van opstal2 dagen geleden
 • Geen apartheid voor mij, iedereen moet welkom zijn

  Soinas DoyiSoinas Doyi2 dagen geleden
 • Ga lekker optrden joh. Over twee jaar lach je om wat vandaag gebeurt. Dan hoef je alleen nog aan te tonen dat je niet rookt, geen drugs gebruit, gezond eet. Je bmi de juiste kant op wijst. Uit je stappenteller blijkt dat je voldoende beweegt en je geslaagd bent voor je jaarlijkse apk bij je huisarts… En oh ja. Uit je bewijs van goed gedrag blijkt dat je met je rijgedrag geen ridico bent geweest voor de samenleving. Stel je voor. We kunnen niet iedereen zomaar toestaan de zorg te belasten. En o ja. Neem nog een hapje Tatalucht. Lekker!

  Ioio IaIoio Ia2 dagen geleden
 • Tijdens de opkomst van nazi Duitsland is hetzelfde gebeurd. Joden mochten steeds minder. BV niet meer naar parken, bioscopen, theaters. Als men toen had gezegd, hier gaan we als volk niet in mee, wie weet hoe het anders was gelopen. Maar ze zijn er in mee gegaan en kijk wat het ze gebracht heeft. De geschiedenis herhaald zich, ik kan ondertussen mijn gele ster vast uit de kast halen. @hans Teeuwen, jij zegt (denkt) dat vaccinatie de manier uit de ellende is. Maar kijk eens wat rond bij de alternatieve media. En dan bedoel ik niet platte aarde gedoe maar serieuze wetenschappers, artsen, virologen die gevaren zien in de hele vaccinaties en door naar buiten te treden verketterd zijn en hun hele leven naar de klote zien gaan. Dat zijn de helden. Maar je moet toch zelf ook toegeven als je eens objectief kijkt naar de cijfers, het is een vervelend griepvirus, 0,15% IFR. Jij en ik (ik heb Corona gehad) gaan er NIET aan dood als we verder geen onderliggend lijden hebben. Die kans is astronomisch klein. Van een keukentrapje vallen kan ook dodelijk zijn. Ikzelf denk dat er iets sinisters achter de hele vaccinatie dwang zit. De hele wereld moet zo snel mogelijk die spuit krijgen. Ook kinderen en nu vanaf 2 jaar al. En kijk eens naar die 'weldoener' Bill G. Die de leer van Eugenics aanhangt net als zijn vader en meerdere elite. Hun wens is dus een aarde waar er maar 500 miljoen mensen rondlopen. En daar neem jij een spuit van die je leven moet redden....

  Henk deKaterHenk deKater2 dagen geleden
  • "Je kunt iets doorgeven" impliceert onzekerheid. En dat klopt, het is niet een binair iets. De kans dat er onderlinge besmetting is tussen gevaccineerden is namelijk veel, veel

   Soinas DoyiSoinas Doyi2 dagen geleden
 • Het gaat al lqng niet meer om geld, maar het komt telkens weer terug, zakken vullen. Wat echt qualiteit zou hebben, is dat we nooit meer iets van je mogen vernemen. Stoppen aan de top, die top wat je nooit meer zal overstijgen

  ger brownger brown2 dagen geleden
 • @Hans Teeuwen: je kan gerust meedoen met de QR code. Want je ziet het precies verkeerd, over de vaccinatie en of het wel of niet besmettelijk zijn van gevaccineerden. Het is namelijk zo dat mensen die gevaccineerd zijn voor 70-80% beschermt zijn tegen besmetting. Op een groep van 100 zijn er dus 70 beschermd en 30 kunnen het krijgen maar veel minder zwaar dan niet gevaccineerden. Dus als je alleen maar een groep met gevaccineerden hebt ben je veel meer beschermt dan als je er ook niet gevaccineerden tussen hebt zitten. En die krijgen het wel zwaar, of kunnen het althans veel zwaarder krijgen. In feite beschermt de QR code dus mensen die niet gevaccineerd zijn. Maar dat begrijpen ze nog niet, pas als ze er achteraf op terugkijken. Ook is het zo dat mensen die gevaccineerd zijn veel minder virus binnenkrijgen voordat het word uitgeschakeld door het immuunsysteem. En hoe minder je binnenkrijgt hoe minder besmettelijk je bent voor anderen. Voor de rest moeten we eens ophouden met praten over een tweedeling in de samenleving. Ruim 85% van de volwassenen is gevaccineerd, en slechts 10% weigert het uit principe. Een tweedeling zou veel meer zijn als het 50-50 is, of 60-40... Misschien moeten de 10% zich gewoon eens aanpassen aan de meerderheid (dat is immers democratie?) en niet een samenleving blijven gijzelen?

  Berjan 1986Berjan 19862 dagen geleden
 • Ik neem liever een kogel dan een injectie, en ik vermoed dat het merendeel van jouw publiek er ook zo over denkt.

  Hijack the RipperHijack the Ripper2 dagen geleden
 • Bedenk even hoe de wereld er zonder vaccins en testen had uitgezien: veel doden, veel lockdowns en geen theater voorlopig. Dan zouden we jou live optredens moeten missen Hans. Goede maatregelen dus. De denkfout die je maakt ( net als bij de vrijheid van meningsuiting overigens) is dat grondrechten zoals persoonlijke vrijheden absoluut zijn. Soms weegt algemeen belang zwaarder. Bv zoals nu, wanneer er veel mensen dood gaan en lang ernstig ziek worden. Daarnaast: Als we willen vliegen naar Griekenland bv doen we ook niet zo moeilijk

  Erik van TongerenErik van Tongeren2 dagen geleden
 • hansie niet aan mee werken aan die onzin dat er maar een paar op tv hun balle durven te laten zien en ook zeggen dat het de verkeerde kant op ga 💪keep strong👊

  j pj p3 dagen geleden
 • Van absurdist naar populist. FIGHT THE POWER in principe.

  x Pancake Guy xx Pancake Guy x3 dagen geleden
 • het voelt zeker niet lekker om mensen buiten te sluiten, en da's heel jammer, maar er is geen oplossing waar je én iedereen hetzelfde behandelt, én verantwoord een show op kan voeren. als je er echt zo principieel op tegen bent om die spuit in je arm te laten drukken (volkomen je goed recht, trouwens), dan weerhoudt een avondje uit je er ook niet van. Enige parallellen met de CCCP, NSDAP of ANWB zijn genoteerd, en we blijven zeker op onze hoede voor wrede tyrannie. maar ga gewoon spelen. get that bread hansyman

  DafoodmasterDafoodmaster3 dagen geleden
 • Je kan je ook gratis laten testen. Hoef je geen vaccin.

  G SmitG Smit3 dagen geleden
 • Alsjeblieft Hans, wij kijken zo uit naar jouw show! Wij zouden het echt ontzettend jammer vinden als dit niet door gaat! En wat betreft je twijfels over of gevaccineerde altijd beschermd zijn en ongevaccineerde niet, helaas is dat niet zo en zijn sommige gevaccineerde nog steeds (erg) vatbaar voor dit k virus. Door iedereen om ons heen te laten vaccineren of te testen, worden ook diegene beschermd die zich graag willen laten beschermen door het vaccin maar bij wie het vaccin onvoldoende werkt. Dus heeft het wel degelijk zin om ongevaccineerde te laten testen omdat die een nog hoger risico lopen het corona virus op te lopen en te verspreiden.

  FabienneFabienne3 dagen geleden
 • Mensen als jij moeten echt veel eerder al zulks roepen, want jij hebt een veel grote bereik dan velen. Ben blij dat je eindelijk dit stem laat horen. Gouwe ouwe!

  Whgu ybnmWhgu ybnm3 dagen geleden
 • Gewoon optreden Hans degenen die niet gevaccineerd komen toch niet naar jou kijken😂

  Vince HermseVince Hermse3 dagen geleden
 • Hoe zit dat eigenlijk met die code van Neurenberg? Geldt die niet meer? Er was toen ook zo'n 'Gezuntheitspas' en daar was men achteraf minder enthousiast over bleek bij de tribunalen.

  Guido IsraelGuido Israel3 dagen geleden
 • Gevaccineerden kunnen inderdaad nog steeds besmet raken en er - zij het in minder ernstige vorm- ziek van worden. Voor de ongevaccineerden is het echter een ander verhaal. Die kunnen door iedereen besmet raken en er ernstig ziek van worden en daarmee de ziekenhuizen straks weer gaan overbelasten. Dus eigenlijk beschermen de gevaccineerden nu hiermee de mensen die dat niet willen. Best nobel eigenlijk, wetende dat een groot deel van de ongevaccineerden zonder achterliggende gezondheidsproblemen dit weigeren te doen. Een CoronaCheck is niet mensen uitsluiten maar mensen beschermen. Iedereen is welkom met een vaccinatie of negatief testbewijs.

  Marjanne van den OeverMarjanne van den Oever3 dagen geleden
  • zonde dat beleid wordt bepaald door mensen met agendas en niet door mensen met verstand. agenda`s? Ja agenda's, of wat is anders de reden dat de Patenten door de

   Whgu ybnmWhgu ybnm3 dagen geleden
 • "Je kunt iets doorgeven" impliceert onzekerheid. En dat klopt, het is niet een binair iets. De kans dat er onderlinge besmetting is tussen gevaccineerden is namelijk veel, veel kleiner. Het maakt dus niet "niets uit". Integendeel. Uiteindelijk wil je verspreiding zoveel mogelijk vertragen, en zo'n QR code is een goede manier om er zeker van te zijn dat er geen sluiproutes ontstaan waardoor een virus ongehinderd door kan.

  Declan AshmoreDeclan Ashmore3 dagen geleden
 • Het maakt wel uit, RIVM onderzoek heeft onlangs uitgewezen dat je een stuk minder besmettelijk bent met een vaccin dan zonder.. minder besmettingen, minder mutaties, minder mensen op de IC, meer capaciteit voor reguliere zorg. Dat zogenaamde 'vrijheid inleveren' kun je ook zeggen over het hele land die nog niet alles kan zolang de vaccinatie dekkingsgraad niet hoog genoeg is.

  XstaticXstatic3 dagen geleden
 • We kunnen vaststellen dat in dit stadium deze maatregel geen enkel ander doel meer dient dan mensen te bewegen zich te laten vaccineren, regelrechte repressie is lastig voor dit demissionaire kabinet dus komen ze met dit soort fratsen maar laten we ons niet vergissen. Als men de mogelijkheid zou zien, zou de lijn van Macron gevolgd worden. Wellicht is het een oplossing om gewoon ergens te gaan staan als straatartiest, met de suggestie om 2 of 3 tientjes te doneren. Ik zou komen en de goede zaak steunen.

  Otto Otto 3 dagen geleden
 • Niet normaal hoe ze ons dwingen

  kanaalnaam9000kanaalnaam90003 dagen geleden
 • Hans, ik ben net terug uit een paar weekjes Frankrijk op de camping. QR code bij aankomst, QR code bij alle restaurants,, QR code bij uitgaansgelegenheden. Ik heb niemand gezien die er moeilijk over deed, het was even de telefoon pakken, app openen, scannen en klaar. Ongeveer 30 seconden. Maar ik snap je bezwaar. Het voelt als een dwangmiddel, en ik denk niet dat dat goed is. Ik ben er voorstander van om alles weer open te gooien, waarbij corona-gerelateerde zorg uit de basis zorgverzekering wordt gehaald. Een ieder die geen vaccin wilt hoeft er geen, en kan meedoen met de maatschappij zonder obstakels. Maar dan hoeven ze niet op mijn centen in een ziekenhuisbed te liggen en/of aan de beademing omdat ze toch zware covid krijgen. Zo doen we recht aan ieders keuze.

  RoelfRoelf3 dagen geleden
 • Schuilkerk optredens, je mag bij mij thuis beginnen

  Lex van den eerstenLex van den eersten3 dagen geleden
 • Ik heb het idee dat de meeste mensen die vaccinatie weigeren een probleem hebben met gezag. Misschien helpt het besef dat je eens iets voor een ander doet in plaats van : kijk mij nou principieel lopen wezen..

  Rob SmeetsRob Smeets3 dagen geleden
 • DisCRiminatie. Punt.

  Jacqueline SmitsJacqueline Smits3 dagen geleden
 • rol teruggegeven, omdat er al gesproken werd van testen voor toegang en ik daar onder geen beding aan mee wil doen. Maar dat ben ik. Succes met je keuze!

  chding zuurechding zuure3 dagen geleden
 • goh heel vroeger hadden ze ook zo iets, een soort van indicatie om bepaalde groepen aan te duiden 🤔🤐

  Martin RequiemMartin Requiem4 dagen geleden
 • En Hans,, hou toch op man. Dit zijn geen vaccins. Als je dat niet snapt ben je net zo een ezel als 80% van de mensen

  Kabratski capouriKabratski capouri4 dagen geleden
 • Blij dat je jezelf niet laat chanteren! Sta 100% achter jou Hans!

  BB4 dagen geleden
  • Waarom je niet gewoon laten vacineren ik snap het probleem niet.Ik heb het gelijk gedaan en voel mij prima en als ik het bewijs moet laten zien prima toch.

   chding zuurechding zuure3 dagen geleden
 • Geld zat maar geen sokken

  Thomas van D. GroepThomas van D. Groep4 dagen geleden
 • Maak het niet moeilijker dan het is. De overheid doet (domme?) dingen. Jij vermaakt mensen met je shows en videos. Laat iedereen doen wat ze (zouden) moeten doen. Alleen Atlas kon de hele wereld dragen!!

  Martin PronkMartin Pronk4 dagen geleden
 • Dan mogen de dikkertjes ook geen friet meer kopen

  Thomas van D. GroepThomas van D. Groep4 dagen geleden
 • het is bijzonder wrang dat er indirect zoveel dwang op de bevolking wordt gelegd in een vrije samenleving zoals wij deze kennen in het westen. Tegen beter weten in houden regeringen stug vol dat gevaccineerden niet gevaarlijk zijn en dus laten zij deze groep volledig onttrekken aan alle regels en dat terwijl de wetenschap het tegendeel bewijst. zonde dat beleid wordt bepaald door mensen met agendas en niet door mensen met verstand. agenda`s? Ja agenda's, of wat is anders de reden dat de Patenten door de westerse wereld in stand worden gehouden zo lang niet iedereen is gevaccineerd? Als het niet zou gaan om profit maar om het echt uit de wereld helpen van het virus, waren de patenten allang opgeheven.

  Olfert PoelenOlfert Poelen4 dagen geleden
 • Held!!!

  Terra SacraTerra Sacra4 dagen geleden
 • Houd je poot stijf, dit kabinet is belachelijk bezig! Dit gaat helemaal niet meer om een pandemie.. idk wat het is maar dit gaat echt alle boeken te buiten. Sterkte!

  SerzaSerza4 dagen geleden
 • In dat literaire café heb je straks een QR-code nodig. Mulisch zou zich omdraaien in zijn graf. Hans, volg je hart.

  pat laadpat laad4 dagen geleden
 • Hallloooooo kleinn kaboutertjeeeeee

  AdriaanAdriaan4 dagen geleden
 • “Het recht moet overhellen naar de kant van de zwakkeren”, zei Desiderius Erasmus begin 1500. Maar ja, wie zijn in dit verband ‘de zwakkeren’?

  Catharina08nlCatharina08nl4 dagen geleden
 • Ik begrijp je gevoel maar als we niets doen verdwijnt er ook niets.

  Tonny de GrootTonny de Groot4 dagen geleden
 • De coëfficiënt voor de associatie van Ct van virale genen met vaccinatietijd in vergelijking met niet-gevaccineerde patiënten zoals geïdentificeerd in een enkele multivariabele lineaire regressieanalyse, rekening houdend met leeftijd, geslacht en verwijzing door symptomen voor beide gevaccineerde (symptomatisch, n = 523; asymptomatisch, n = 260) en niet-gevaccineerde (symptomatisch, n = 534; asymptomatisch, n = 249) patiënten (methoden). Foutbalken vertegenwoordigen één standaarddeviatie. * - P-waarde < 0,05, ** - P-waarde < 0,01, *** - P-waarde < 0,001. a, RdRp, b, N-gen, c, E-gen. Oftewel, gevaccineerden zijn even besmettelijk voor anderen zodra zij geïnfecteerd raken met de Coronagriep als niet- gevaccineerden. 🤗 Sterker nog, niet-gevaccineerden hebben zelfs n=11 minder virale lading dan gevaccineerden als beide asymptomatisch zijn. Dus Hugo heeft wederom staan liegen tijdens de persconferentie.🤗

  Peter Van den BergPeter Van den Berg4 dagen geleden
 • Kijk Hans als jij nu gewoon 2 maandjes gata optreden met QR code dan kan je daarna nog jaren zonder optreden.

  Mark VroomenMark Vroomen4 dagen geleden
 • Waarom je niet gewoon laten vacineren ik snap het probleem niet.Ik heb het gelijk gedaan en voel mij prima en als ik het bewijs moet laten zien prima toch.

  eric paulus puteric paulus put4 dagen geleden
 • De grondslag voor de coronapas, de Tijdelijke Wet Coronatoegangsbewijzen, is er al sinds afgelopen juni !!!!!!

  AngeliqueAngelique4 dagen geleden
 • Klopt Hans. Maar ik vermoed dat we volgend jaar op de eerste plaats een zwemdiploma moeten hebben , met al die overstromingen. Dat corona gedoe is inderdaad een opgeklopt drama . Hans , doe de voorstellingen maar , de niet gevaccineerden zien je zeker weten toch op t v ! 👍🏽👍🏽👍🏽. Ja , t is een heel circus dat gedoe met corona. Ik heb mn dna spuit aan Fikkie gegeven ! Succes ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Kimberley PexKimberley Pex4 dagen geleden
 • Hans dat gevoel delen vele mensen. Ik denk dat ik je het antwoord wel kan geven. Maar dan moet je je even gaan verdiepen hoe het sociale krediet systeem in China tot stand is gekomen. En hoe China de afgelopen jaren is geradicaliseerd. nlflow.info/white/soievdWdgKiHhpk/video Ik heb het vermoeden dat ze Nederland meer technocratischer willen maken.

  Ordinary humanOrdinary human4 dagen geleden
 • Ik laat me niet chanteren. Pech voor het theater…

  foopyu noouifoopyu nooui4 dagen geleden
 • Top artiest geeft hiermee aan dat hij niet meedoet aan dit discriminatie beleid zich niet laat gebruiken hoop dat velen u zullen volgen trots op jullie

  Tine StikTine Stik4 dagen geleden
 • Mensen moeten het zeker zelf weten. De grens ligt echter wanneer je een ander ermee benadeelt (beperkte zorg), daar wringt de schoen de hele tijd.

  P JP J4 dagen geleden
 • Klopt Hans, ook gevaccineerden geven kunnen het virus doorgeven. Het verschil is dan wel dat je het doorgeeft aan een andere gevaccineerde dus geen belasting voor de zorg. Ik had je hoger ingeschat Hans. Wel doorgaan met het kritische geluid want daar zijn er te weinig van!

  P JP J4 dagen geleden
  • Nou, Q en R code zal de opstap zijn naar het social-credit systeem. Canada heeft het voor bedrijven nu ook ingevoerd. De CCP krijgt meer macht in meer landen.

   foopyu noouifoopyu nooui4 dagen geleden
 • Optreden in de buitenlucht, het gaat toch al lang niet meer om het geld ;)

  ShipSpotting NederlandShipSpotting Nederland4 dagen geleden
 • Je moet niet zo zeiken Hans. Zie een qr code maar als een tekeningetje.

  Time CircleTime Circle4 dagen geleden
 • Niet meewerken aan discriminatie en uitsluiting. Zolang mensen deze bizarre maatregelen blijven accepteren zal het nooit maar dan ook nooit beter worden. We zitten in deze twilightzone door compliance.

  Mary555 MMMary555 MM4 dagen geleden
 • Voelde het zelfde Hans! Ik wil je weer zien in theaters en heb geen lekker gevoel van de vaccinatie paspoort 🛂 bedank voor het delen

  Halfway HansHalfway Hans4 dagen geleden
 • Jij snapt het Hans !! Topper En dan is de vraag waarom ze zo graag die Qr code willen .

  Carla AssenCarla Assen4 dagen geleden
 • De eerste zes stappen naar genocide zijn al gezet!

  Gerrie KlijzingGerrie Klijzing4 dagen geleden
 • Heerlijk Hans, meer van dit soort hartsgrondige overpeinzingen aub! +1

  mijuo rouimijuo roui4 dagen geleden
 • Optreden in de VS man. Austin Texas is booming wat comedy betreft. Alles is daar gewoon open.

  Peter KlostersPeter Klosters4 dagen geleden
 • Je hebt dit filmpje niet voor niets gemaakt 🙌🏻 dat is karakter in mijn ogen 😊 En daarom vind ik je top ! Jij bereikt meer mensen dan je denkt met deze shorts ( korte filmpjes) 😉

  iggychickyiggychicky4 dagen geleden
 • Iedereen die betaald kaartje heeft lekker binnen laten en F*ck die QR code. Geen twee deling in de maatschappij waar de regering niet links om dan maar rechtsom iets door je strot probeert te duwen met die vaccinatie.

  Roy VosRoy Vos4 dagen geleden
  • Nou hans check dit Dus ff kijken.. Ongevaccineerde 2x zoveel kans corona positief te zijn als een gevaccineerde na negatieve sneltest. Volgens msm.... Dus de gevaccineerd

   mijuo rouimijuo roui4 dagen geleden
 • Slappe reactie Hans....

  Cloned_NoobCloned_Noob4 dagen geleden
 • In Frankrijk moet je een QR-code tonen om een bar of een restaurant in te komen. Maar dat is lekker, zeg! Voor wie interesse heeft, kan ik een paar prima restaurantjes aanraden. Een vier gangen menu voor 14 euro, wijn inbegrepen. Ricardje voor 1.60 en een koffie voor 1.20. In Nederland, tja, daar moet je het met cultuur doen, zeker? Misschien wat meer denken en wat minder voelen, Hans ? En niet vergeten, naar de kapper gaan! Dat voelt niet lekker zoals je er nu bij loopt, denk ik.

  Eddy LyckeEddy Lycke4 dagen geleden
 • Nou, Q en R code zal de opstap zijn naar het social-credit systeem. Canada heeft het voor bedrijven nu ook ingevoerd. De CCP krijgt meer macht in meer landen.

  gtoss chddygtoss chddy4 dagen geleden
 • Een vaccin dat zo veilig is, dat je geïntimideerd moet worden het te nemen. Tegen een ziekte die zo dodelijk is dat je getest moet worden om te weten of je het hebt.

  Mark MarkMark Mark5 dagen geleden
  • @Amy Lovendaal dat is dus hetzelfde als met de jaarlijkse griepspuit, maar we zijn pas volledig beschermd als er een vaccin is ( woorden van hugo de jonge ) niet van mij . nu ik weet dat die jaarlijkse griepprik ook uit de koker van de WHO komt bedank ik daar ook voor . god zegene de greep wat mij betreft ........

   Els GoossenEls Goossen2 dagen geleden
  • @Amy Lovendaal Alles wordt weer gewoon als de mensen er niet meer intrappen. Ieder seizoen krijgen we over ons heen aan luchtwegvirussen: Entero, RVS, Rhino, varianten van Influenza (1,2,3,4), en ja ook de Corona-familie. Daar deden we nooit moeilijk over. Dat heette vroeger 'Griep' en 'Verkoudheid'. Maar de farmaceutische industrie wilde per sé nog meer geld verdienen. Zij hebben het afgelopen jaar zo'n 132 miljard euro verdiend. Jouw en mijn belastingcenten...

   Mark MarkMark Mark3 dagen geleden
  • @Mark Mark Je hebt volkomen gelijk, Mark. Het vaccin (ieder vaccin) is dan ook maar een tijdelijk 'hulpmiddel'. Hè, was alles maar weer 'gewoon'...... (zucht)

   Amy LovendaalAmy Lovendaal3 dagen geleden
  • ​@Amy Lovendaal Helaas is zelfs dat niet waar. Het virus muteert als een gek (zoals elk virus dat doet). Dus met vaccins loop je voortdurend achter de feiten aan. De huidige 'vaccins' zijn gericht op de spike-vorm, maar de nieuwe varianten zien er inmiddels anders uit. Dus het vaccin werkt niet of nauwelijks. Kijk de video van Pierre Capel (ex-hoogleraar Besmettingsleer) hierover, getiteld: "niets nieuws onder de zon" hier op youtube.

   Mark MarkMark Mark3 dagen geleden
  • @Mark Mark Het vaccin lost in zóverre iets op, dat die ziekte (wanneer je die krijgt) je niet of minder ziek maakt en je derhalve niet in het ziekenhuis belandt. Betekent dus minder belasting voor ziekenhuis-personeel. Een vaccinatie-pas is mijns inziens volkomen overbodig daar het geen enkele garantie geeft dat de houder niet besmettelijk is.

   Amy LovendaalAmy Lovendaal3 dagen geleden
 • Als iedereen weigert mee te doen aan de totstandkoming van deze polarisatie, let wel op basis van een medische keuze, dan is het heel snel klaar met een aantal sectoren. En nee, vaccinatie is niet de oplossing. Als dat zo zou zijn, had ik hem allang al genomen.

  SupernovaSupernova5 dagen geleden
 • Het voelt niet goed, dat is de kern. De meeste mensen doorvoelen te weinig vanwege overheersende angsten die te lang opgestookt zijn door enkele ministers en medische koppen en de sociale media. Het vergt nu moed om je uit te spreken en niet te buigen.

  Elisabeth Van GoolenElisabeth Van Goolen5 dagen geleden
  • overdragen voor meer veiligheid moet zorgen, je kan er minder ziek van worden word er dan gezegd, hilarisch......Een virus maak je niet dood en er is nog nooit tijdens welke

   gtoss chddygtoss chddy4 dagen geleden
 • Precies dit, als je gevoel zegt dat het niet ok is, is dat vaak ook zo, dus top Hans!!!

  Sven the PianomanSven the Pianoman5 dagen geleden
 • Precies. Gevaccineerden hebben zelf weinig tot helemaal géén ziekteverschijnselen waardoor zijn niet meer kunnen weten wanneer zij besmettelijk voor anderen zijn zodra zij geïnfecteerd raken met de Coronagriep. Vervolgens ga je die gevaccineerden overal naar binnen laten gaan met hun Corona Paspoort waar voornamelijk andere gevaccineerden rondlopen die zelf niet meer kunnen weten wanneer zij besmettelijk voor anderen zijn zodra zij geïnfecteerd raken met de Coronagriep. Zo creëer je een gigantische bubbel aan mensen die ongemerkt besmettelijk voor anderen zijn. Gevaccineerden zijn hierdoor de Super Spreaders van nu geworden. Niet dat dit wat uitmaakt. We hebben al 16 maanden golven van tienduizenden positief getesten zonder dat dit terug is te zien in de ziekenhuisbeddenbezetting, volgens de getallen van het Corona Dashboard Rijksoverheid zelf. Blijkbaar hebben we geen massa vaccinatie van gezonde mensen met een normaal werkend immuunsysteem nodig aangezien niemand vorig jaar gevaccineerd was, en er ondanks tienduizenden positief getesten relatief weinig mensen in een ziekenhuisbed terecht kwamen.

  Peter Van den BergPeter Van den Berg5 dagen geleden
 • Het komt wel goed Hans, het komt echt wel goed

  DW 000DW 0005 dagen geleden
 • Potver, ik ben het met je eens!

  Mark JustusMark Justus5 dagen geleden
 • Ik snap dat het niet goed voelt maar wat mij betreft gewoon lekker optreden, anders zijn mensen die zich wel hebben laten vaccineren ook de dupe. Blijf jezelf ertegen uitspreken en verzin andere manieren om deze belachelijke maatregel te omzeilen, spontane optredens op het 'Quinsygarioveld' bijvoorbeeld ;)

  Freek StevensFreek Stevens5 dagen geleden
 • Het is gewoon PURE DISCRIMINATIE !! Niet anders ! opRutte !!! Geef mijn prikkie maar aan fikkie !

  gertjan van der meijgertjan van der meij5 dagen geleden
 • Gewoon je ding doen is het beste wat je kunt doen. Je hebt helemaal gelijk maar de mensen die zich toch maar laten vaccineren om naar volle zalen te gaan waren eigenlijk over gehaald het niet te doen door andere. Ik ben geen antivaxer maar laat mij niet vaccineren puur om het feit dat er te weinig getest is. Of ze mijn vrijheden nou wegnemen of niet, Ik blijf baas in eigen tempel. Ik zit de bui wel uit en vind dat jullie gewoon lekker weer je ding moeten doen en je niet schuldig hoeven te voelen voor andermans keuzes.

  Jimmy DewaltJimmy Dewalt5 dagen geleden