🔥 De speech waar HEEL NEDERLAND het over heeft. Gideon van Meijeren vs. de hele Kamer

0:00 Zijn journalisten tuig van de richel?
3:00 FVD verspreidt geen desinformatie
3:58 Neem de vaccins niet!
6:00 Linkse journalisten
9:25 Rillingen over de rug!
12:45 Journalisten beschermen
14:50 Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog…
18:05 Kamervoorzitter ontneemt Gideon van Meijeren het woord!
20:02 Gespeelde verontwaardiging
21:20 Bestaat onze democratie nog wel?

De Nederlandse media zijn al decennia niet meer de kritische waakhond tegen de macht, maar de belangrijkste steunpilaar van het partijkartel. Gideon van Meijeren legt deze corruptie genadeloos bloot en spreekt zich uit voor de échte vrije pers. De hele Kamer ontsteekt in woede. Vera Bergkamp ontneemt hem zelfs het woord. In deze tijd worden de grondrechten steeds meer ingeperkt. Nu wordt ook aan banden gelegd wat een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger wel en niet mag zeggen in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Maar FVD zal altijd de waarheid blijven spreken!

► TELEGRAM: t.me/fvdnl​​​​​​​​​​​
► FACEBOOK: forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: fvdnl​​​​​​
► TWITTER: fvdemocratie​​​​​
► BITCHUTE: www.bitchute.com/fvd/​​​​​​​​​​​
► GAB: gab.com/fvdnl​​​​​​​​​​​
► WEBSITE: fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: bit.ly/2tjUcZk

Download

Weergaven
342,733

Reacties

 • Forum voor Democratie blijft opkomen voor échte kritische media en zich verzetten tegen de ongekende inperking van onze vrijheden. Wij zullen altijd vasthouden aan onze principes - hoeveel kartel-Kamerleden daar boos om worden, maakt ons helemaal niets uit. Sluit je aan bij de grootste beweging voor politieke verandering! fvd.nl/word-lid

  Forum voor DemocratieForum voor Democratie10 dagen geleden
  • @Mirjam Bethany Een arts die tegen de maatregelen is word niet gehoord en dat zijn er ook duizenden

   henk Mhenk M2 dagen geleden
  • Als de 'journalistiek' gewoon hun werk doen, zullen ze worden gewaardeerd en geaccepteerd. Hoe kun je ze nog serieus nemen als ze ons vertrouwen, op afschuwelijke wijze misbruiken. En stel he....? Puur hypothetisch Dus STEL... dat ze zo worden bedreigd en mishandeld etc .. Stel je maar eens voor dat, dat dus zo is... Want ook dat is er niet eens... ook weer een leugen. Dan zullen ze zich ook vast en zeker niet meer bedreigd voelen. Want dat is het mensen..... als je een slecht geweten hebt, word je paranoïde. Een gevoel van bedreigd worden, is dan heel aannemelijk. Maar is een aangenomen angst door die " journalist " zelf .... Daar kan niets of niemand dan alleen diegene zelf wat aan doen. Er komt vast een dag dat ze spijt hebben, dat alleen het belang voor hun zelf, op de eerste plaats kwam te staan. Karma is a B*tch..... Hoe kun je je zelf zo nog in een spiegel aankijken? Walg je dan niet van jezelf?

   Sam schiltmeijerSam schiltmeijer3 dagen geleden
  • @Charles Martel heeft hij het niet over het RIVM die verteld dat het veilig is en goed om te vaccineren?? Ook de Telegraaf die in opdracht van de overheid notabene het RIVM een beetje moet onthouden om het critisch te benaderen....mee eens, over SBS6 "hart van Nederland" ? Met dat zogenaamde testpanel. Iedereen ziet toch wel hoe daarin gemanipuleerd wordt... Als er willekeurige mensen geïnterviewd worden. Hoor je nooit hoe de vraagstelling was. Zo kun je plakken en knippen. Om uiteindelijk een heel ander beeld te laten zien. En allemaal zo politiek correct... Bah.... Nooit zullen ze mensen aan het woord laten welke critisch kijken een geheel. Echt te opvallend hoor.... Als je dat niet ziet.... Sorry hoor. Dan wil je het gewoon niet zien. Dat heet 'je kop in het zand steken' Dan vraag ik me wel af waarom je dan even met je 'kop' eruit komt om desinfo voorbeelden te vragen????

   Sam schiltmeijerSam schiltmeijer3 dagen geleden
  • @Charles Martel men wappies noemen dan? Evengoed dan net zo stasfbaar....wat een zoutgeleg

   SavagethNL SavagethSavagethNL Savageth4 dagen geleden
  • @henk M Santa Klaus Schwab? Die heeft die eunuch er toch al eens bijgehaald?

   Donald ThunbergDonald Thunberg4 dagen geleden
 • Ik vind het niet eerlijk dat deze spreker van FVD, word geprobeerd de mond te snoeren door de voorzitter. Hij heeft ook gelijk dat het een afglijdende schaal is... dat pasjes systeem is een hellend vlak. Wat krijgen we hierna? Een computer chip in je lichaam?

  Fighter from the NorthFighter from the North42 minuten geleden
 • iedere overlever van de 2e wereldoorlog kan het alleen maar met hem eens zijn ipv beledigd.. zelf las ik een interview van een oud vrouwtje erover die precies hetzelfde.. die vinden het juist doodeng!!! hij heeft zoooo gelijk

  MelDecibelMelDecibelUur geleden
 • Zien jullie nou ook wat voor poppenkast deze zogenaamde linkse ‘geëmotioneerde ’ gasten aan het spelen zijn en die hebben het macht over jouw en mij en iedereen hier in Nederland.. Zodra de waarheid naar boven dreigt te komen wordt er weer standaard die tegenaanval ingezet waarin ze de slachtoffer spelen en de rassen-kaart word ingezet om je de mond te snoeren. Ben zelf een ‘import’ voor degene die mij een rascist wilt noemen gaat dat niet werken dus bij deze… “Divide and Conquer” ofterwijl Verdeel en Heers is altijd de doel geweest om controle over de menigte te krijgen en te behouden. Ben niet tegen Links of tegen Rechts maar als de 1 de ander opzet tot geweld dan zullen beiderzijds moeten inzien dat het niet acceptabel hoort te zijn. Denk aan links tegen rechts, zwart/wit, nationalist/globalist, christenen/moslims, gelovigen/ongelovigen en schrik niet GEVACCINEERDEN/ONGEVACCINEERDEN wat hebben we wel niet allemaal al gehad? Wees goed tegen elkaar en en laat u zich niet leiden door angst maar het positieve van liefde want dat missen we allemaal wel na bijna anderhalf jaar in een staat van paniek te zijn gezet. FORUM VOOR DEMOCRATIE een goede uitzicht op de toekomst voor iedereen die van het leven houdt en van Nederland ongeacht wat jouw is wijsgemaakt over de FvD baseer je mening op feiten die de waarheid bezit en niet je angst en onwaarheden lieve mensen one love en power to the people!

  Caballero FuerteCaballero Fuerte2 uur geleden
 • PEK EN VEREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VOOR DIE ELITE SHIT.

  Vincent WalravenVincent Walraven3 uur geleden
 • Onafhankelijke journalisten. Dpg nos enz allemaal propaganda. Laat die televisie uit staan en onderzoek breder en verder op het internet. B.v. er word alleen naar de staat geluisterd. Corona dit Corona dat. Maar als er specialisten en professionals aan het woord willen dan worden ze niet gehoord of de kop word ingedrukt.

  Vincent WalravenVincent Walraven3 uur geleden
 • Feiten ipv vrouwenkoffieclub

  Baba JagaBaba Jaga4 uur geleden
 • Jij bent een echte Gideon.👍

  Ik de BoerIk de Boer4 uur geleden
 • 3:54 zij lijkt ook wel ingehuurd om door het WEF

  Iris JonkerIris Jonker5 uur geleden
 • Fijn, zo'n neutrale voorzitter.

  jeff oostjeff oost5 uur geleden
 • We hebben ALLEMAAL een keuze voor b.v. de prik, we hebben ALLEMAAL de mogelijkheid om diverse kanalen te raadplegen over corona en de maatregelingen. Honderden onafhankelijke wetenschappers wereldwijd - waaronder nobel prijs winnaars - die niet achter de injecties staan en ons er zelfs voor waarschuwen worden van internet afgegooid of bedreigd. Er is geen enkele dialoog meer mogelijk tussen de voor en tegenstanders en dat is op zich al verdacht. Rutte die onophoudelijk liegt moeten wij wel geloven, in de Jonge, die miljarden niet kan verantwoorden moeten wij vertrouwen? Wat je ook denkt, waar je ook staat GEWELD is NOOIT de oplossing.

  ritachiquita1ritachiquita15 uur geleden
 • Deze man kom zo een typetje uit van Kooten en de Bie zijn. Of wanneer komt Ralf Imbar ons vertellen dat die nazipartij genaamd FvD onderdeel van een grap was?

  oerger Arochaoerger Arocha5 uur geleden
  • misschien als je nog een keer post wordt tie wel leuk.

   RobRob3 uur geleden
 • Deze man kom zo een typetje uit van Kooten en de Bie zijn. Of wanneer komt Ralf Imbar ons vertellen dat die nazipartij genaamd FvD onderdeel van een grap was?

  oerger Arochaoerger Arocha5 uur geleden
 • Deze man kom zo een typetje uit van Kooten en de Bie zijn. Of wanneer komt Ralf Imbar ons vertellen dat die nazipartij genaamd FvD onderdeel van een grap was?

  oerger Arochaoerger Arocha5 uur geleden
 • Gideon for President...super Kerel...wat een Baas ben jij!!!!

  Marcel FeyenMarcel Feyen6 uur geleden
 • Gideon mag geen punten aanhalen wat betreft 2de wereldoorlog want dat is kwetsend. Weten jullie gvd wel wat de hollanders in nederlands indië hebben uitgevreten. En de waarheid moet verborgen blijven. VRAAG MAAR AAN OMZIGT!!!!!!!

  bijde handbijde hand6 uur geleden
 • weer een Godwin gebruiken is niet slim, toch alle respect voor de manier waarop je je staande weet te houden.

  Frans van den BorgFrans van den Borg6 uur geleden
 • Echte Intelligentie laat zich niet Prikken. Maar wel Prikkelen! En Gideon pareert geweldig. Onze intelligent Veronderstelde leidingNL is duidelijk Onbekwaam gebleken, en gaat nu nog tegen alle Rechtstatelijkheid in door met hun eigen gelijk overrompelend te willen behouden met voor steeds groter deel van NL zichtbaardere manipulaties en leugens. Omgekeerde redenaties proberen duidelijk door de Wappies aangevochten succes van Prikexperimenten aan te tonen met veel vlagvertoon, respectloosheid, insinuaties en NepNieuws door met name Hugo. Wegpoetsen door Rijksoverheid onder Regie Mallotig acterende Kabinet en met Regie op Media manipuleren van cijfers over zgn Gevaccineerden, Priksuccessen (aantallen, geen beloofde effecten!) en negeren andersluidende Wetenschappelijke bewijzen voor massaliteit van bijwerkingen helpt op den duur ook niet meer voor de brave Burger die de Schijnveiligheid en voor zoete koek namen. Schandalig zijn ook de insinuaties als zouden de Nietgevaccineerden niet solidair en zelfs gevaarlijk zijn. De gemanipuleerde Statistieken bewijzen bovendien logische tegendeel. Daarbij Zwakkeren in de SamenlevingNL als door Nietgevacinneerden bedreigde groep misbruiken en appelleren aan Schuldgevoel en misplaatste solidariteitsoproepen.(CDA-fractie) Manipulatieve Intelligentie?

  Wim VaassenWim Vaassen7 uur geleden
 • Wat een baas heerlijke debat. De jonge heer Gideon, prachtig hoe hij daar standvastig staat. Met beide voeten op de grond. Hoe waarheid als geloof beschouwt word door deze jonge heer en vertegenwoordiger van nederlandse belangen ONZE belangen. Maar wat ik niet begrijp is de aanvallende mede collegas. Waarom vallen ze de waarheid aan. Zo zie je dat er echt geen democratie meer is. Je word gemanupileerd en verdeeldheid gecreerd door de bestaande ouwe garde. En zeg nou zelf, die trutjes worden helemaal nat van die jonge heer Gideon. Ze zijn gewoon aandacht vragende hitsige meisjes. Al die antwoorden en de aanval op Gideon heeft ie met ballen en kennis ontweken. PRACHTIG.

  fabiozo zaayfabiozo zaay8 uur geleden
 • Typisch fvd maar helaas is het een feit dat agressie en geweld al jaren voornamelijk van rechts komt dat blijkt uit cijfers van onze eigen politie

  Henk SpoeltmanHenk Spoeltman8 uur geleden
 • deze kerel slaat wel erg door, niet zo veel vertrouwen in het fvd....

  Mark SeckerMark Secker9 uur geleden
  • Geeft niet liefje. Wij ook niet echt in jou...

   Someone SomewhereSomeone SomewhereUur geleden
 • Hij heeft volkomen gelijk met de uitspraak dat er op allerlei manieren een APARTHEID wordt gecreëerd. Met mijn 73 jaar en door mijn werk ook in Zuid Africa geweest en met eigen ogen gezien wat APARTHEID doet. Wat hij zegt over de 2de WWII heeft hij ook gelijk en als we niet oppassen gaan we die kant op. Alleen door massaal hier tegenin te gaan kan dit nog voorkomen worden en kan dit circus Co rona in de prullenbak worden gegooid inclusief de D66 voorzitter die NIET functioneerde naar behoren.

  Peter den BreejenPeter den Breejen10 uur geleden
 • Democratie? Welke democratie? Gemanipuleerde verkiezingsuitslagen is geen democratie !!!

  dorpsgekde3dedorpsgekde3de12 uur geleden
 • We all need to repent and trust in the savior of the world. Jesus Christ from Nazareth. We are saved by faith through grace Not by are own works .. its the blood of Christ that saves! Please repent today! You can’t go to Heaven by your own works.. don’t trust you’re self! Trust in what Jesus did for you on the crosse! He made your way to Heaven!!! You just need to repent, trust Him and believe in What Jesus did for humanity!! Read the word of God! We are living in de last days! Jesus’s coming back soon! Be ready!

  Yeshua is ComingYeshua is Coming13 uur geleden
  • When will he be coming back,before or after the tribulation?

   Tuco RamirezTuco Ramirez5 uur geleden
 • Als je mensen op de kast hebt moet je gas bij geven

  P MeulepasP Meulepas14 uur geleden
 • Fake nieuws? Deep fake? Of zegt ie het echt?

  J WesterhofJ Westerhof15 uur geleden
 • Ik vind het kwetsend dat men de geschiedenis laat herhalen en het niet opvalt... zodra er wordt gesproken over WO2 is iedereen op zn pik getrapt, "want zo'n vergelijking kan toch niet". In plaats van LEREN van het verleden ontkennen we gewoon het heden!

  EddyEddy15 uur geleden
 • Fvd is kwaad in het kwadraat voor de samenleving.....

  Hendericus FolgertsHendericus Folgerts16 uur geleden
  • Ik snap echt niet hoe je dat kunt zeggen Hendericus

   Someone SomewhereSomeone SomewhereUur geleden
  • Tip van de week; spuit jij je lekker vol gozert

   babette balzerbabette balzer5 uur geleden
 • deze man zegt echt alleen de waarheid

  Remi TVRemi TV22 uur geleden
 • Wat een onzin zeg. Gideo lijkt de enige met een goed IQ de rest staat letterlijk een beetje te janken samen en elkaars vragen te herhalen. Stop crying about everything

  Remi TVRemi TV22 uur geleden
 • Kakwijf

  Betsie De vriesBetsie De vriesDag geleden
 • Weet je zeker dat heel nederland het filmpje heeft gezien?…..

  NiTiNoLNiTiNoLDag geleden
  • Jouw kanaal heeft natuurlijk veel meer views. Oneewacht..

   Someone SomewhereSomeone SomewhereUur geleden
 • Dit is ook zo een achterlijke populist. Een drolletje die precies weet wat hij moet zeggen tegen zijn inteeltvolgers. Ik schijt ook op de huidige media en ik ben ook voor vrije keuze om het vaccin wel of niet te nemen. Dit is toch gewoon niks man. Een soort van Jesse klaver, maar dan aan de andere kant van het spectrum.

  Rokia TahtahiRokia TahtahiDag geleden
  • Kwetsend typetje ben je.

   els van kranenburgels van kranenburg5 uur geleden
 • 10:27 Beste antwoord ooit.

  René VosRené VosDag geleden
 • Gideon, jij bent echt een topper!!

  Mel BarbatanaMel BarbatanaDag geleden
 • Geweldig

  Dorota KuczkowskaDorota KuczkowskaDag geleden
 • heerlijk dat gespartel van die onnozele pluchezitters/zitsters. Ga zo door Gideon.

  Hans HelmondsHans HelmondsDag geleden
 • Mijn hemel wat is dit voor een staatsmongool. Die is hard carrière aan het maken binnen forum. Hij hoopt vast dat hij de Heinrich mag zijn als ze het 'regime' omver hebben geworpen.

  Sander van WolferenSander van WolferenDag geleden
 • Wat een held!! Dank je wel Gideon !!! blij om te zien dat mensen aan de vrijheid van mensen denken

  opzz xsinopzz xsinDag geleden
 • U woorden zijn kwetsend. Oh, wat een bende papflessen zeg. Oeps, dat is ook kwetsend zeker ? Hoe kan je nu een debat houden als je niet eens mag zeggen wat je wilt. LOL Op deze manier iemand de mond proberen te snoeren is beneden alle peil. Dat is pas kwetsend !

  herculies son of zeusherculies son of zeusDag geleden
  • Vertaal dit naar het engels

   opzz xsinopzz xsinDag geleden
 • Oh wat is hij goed! ik kom niet meer bij!!!

  kim&pascal Guichardkim&pascal GuichardDag geleden
 • Waarom mag de voorzitter haar mening geven? Zij hoort toch ook objectief te zijn?

  Lilly 009Lilly 009Dag geleden
 • Ik ben het niet eens met Gideon maar een voorzitter die gaat bepalen wat hij wel en niet mag zeggen kan echt niet. Grote schande!!

  Fly on little wing!Fly on little wing!Dag geleden
 • QR-code gaat burgerservicenummer vervangen op paspoort en id-kaart Nieuws 30 september 2019 Met ingang van augustus 2021 wordt het BSN van paspoorten en identiteitskaarten verwijderd en verplaatst naar een QR-code op de achterzijde van identiteitskaarten en de houderpagina van paspoorten. Dat schrijft staatssecretaris Knops (ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) in een brief aan de Tweede Kamer.

  AngeliqueAngeliqueDag geleden
  • @els van kranenburg wordt steeds verwijderd

   AngeliqueAngeliqueDag geleden
  • @els van kranenburg klopt, wordt steeds verwijderd

   AngeliqueAngeliqueDag geleden
  • @willieke1000 Oh help Willeke. Alweer weg, Bedankt in ieder geval voor de moeite. Ik kijk zelf even of ik het kan vinden.

   els van kranenburgels van kranenburgDag geleden
  • @els van kranenburg ik zie dat mijn reactie nu wel blijft staan, ik heb sommige woorden expres verkeerd geschreven maar die moet u zelf goed invoeren in de zoekmachine en dan komt de pagina tevoorschijn

   willieke1000willieke1000Dag geleden
  • @els van kranenburg Ik heb hier net die link neergezet maar die wordt meteen verwijderd, even zoeken naar bv de staats krant en die code en dan zou die pagina tevoorschijn moeten komen

   willieke1000willieke1000Dag geleden
 • Wie is die voorzitster? Dit kan gewoon niet. Zij bepaald wat de volksvertegenwoordiger zegt

  B Never Give UpB Never Give UpDag geleden
 • Het woord "pandemie" te pas en te onpas gebruiken is reeds desinformatie .

  MarinoMarinoDag geleden
 • Ze worden alle betaald met onze pensioen geld om dit te doen wef!

  Bruno JorgeBruno JorgeDag geleden
 • Hero

  Bruno JorgeBruno JorgeDag geleden
 • waar komt deze jongen vandaan geweldig de joodse bevolking luistert met TROTS NAAR HEM WAS JIJ ER TOEN MAAR KIND WAS JIJ ER TOE MAAR

  Rosa AsorRosa AsorDag geleden
 • doodeng dat ben jij vrouwtje echt waar komen al die moeders vandaan hup naar de keuken

  Rosa AsorRosa AsorDag geleden
 • dIt is democratie

  Rosa AsorRosa AsorDag geleden
 • Als je de waarheid spreekt is het gelijk ik schors de vergadering.

  Ilza BimzaIlza BimzaDag geleden
  • Wat een flauwekul, ze laten hem niet uitpraten hij spreekt gewoon de waarheid

   mikoy huiomikoy huio8 uur geleden
 • te veel vrouwen in de kamer is een overflow van emoties en geen rationaliteit....gevoelspolitiek is gotspe..laffe herders.. onafhankelijke nieuws outlets bestaan niet meer, ze zijn allemaal ondergebracht onder het Belgische mediahuis die fondsen krijgt van de EU...propaganda machines..men bijt de hand niet die hem voedt..

  Roy van der LaanRoy van der LaanDag geleden
 • Journalisten zich bedreigd voelen met het uitvoeren van hun werk? Dat is juist het probleem, ze doen hun werk niet. Wat een domme doos zeg. En een vergelijking met WO 2, daar is niks mis mee. Wat een schijnheilige verontwaardiging.

  Bee 57Bee 572 dagen geleden
 • Rillingen gaan ook over mijn rug dat het grootste deel kamerleden ,D66, Cu,VVD, GroenLinks, discrimineren,mee doen aan landverraad en zig niet berusten op feiten , liegen en bedriegen heel normaal is bij dit soort partijen ,jullie zouden je niet moeten schamen, jullie moeten je schamen, huilen 😭 en zielig doen maar ondertussen een land kapot maken , jullie eigen familie kapot maken triest,dit alles om wat overlevings kans van 99,9 gemiddelde leeftijd 80 ik mag alleen maar hopen dat ik zo oud mag worden 😭en discriminatie mag niet volgens de wet dus waarom staan we dit toe ww3?want deze onzin heeft niks te maken met vrijheid, democratie of leven en wat betreft "u woorden zijn kwetsend" 😭😭😭 voorzitter en de rest van de landverraders jullie zeggen niet alleen kewetsende dingen jullie voeren het nog uit ook dit maakt mensen lichamelijk , geestelijk en financiële kapot ,heel eng dit alles ,ik mis de nuchtere Nederland de zig het kaas niet van het brood liet eten,de nuchtere Nederland die zij die maar normaal dat is al gek genoeg,de nuchtere Nederland die zig niet zo maar iets liet wijsmaken en zij kom maar met feiten dan kijken we wel,wat is er gebeurd bang gemaakt dus angsthazen geen ruggengraat of set goede ballen ???rug recht houden is op het moment het enige wat ons kan reden van dictatuur ook als is het mogelijk en soms zwaar om je rug recht te houden je wordt uit gemaakt voor en weg gedrukt door links als fasist, rassist terwijl Mijn voor ouders slaven geweest zijn van blanke mensen maar mij hoor je niet huilen over dit, ik was Nederland dankbaar en de westerse wereld maar al het mooie is er nu wel voor het grootste gedeelte af 😔

  Roger Prud HommeRoger Prud Homme2 dagen geleden
 • Vertaal dit naar het engels

  RedmanRedman2 dagen geleden
 • Geniaal, Gideon zet hem op! pak ze! (zonder geweld dan;)) , de leugen is zo groot dat ze jou met z'n allen nog niet de baas zijn

  Pieter BPieter B2 dagen geleden
 • Held

  M3 M3buqM3 M3buq2 dagen geleden
 • Blegh

  Mijn HemeltjeMijn Hemeltje2 dagen geleden
 • klein mannetje , die Kwint! Altijd weer op de persoon spelen om een beetje bijdehand over te komen. Wat een stumper!

  Leon BLeon B2 dagen geleden
  • Hij is niet erg intelligent volgens mij.

   Someone SomewhereSomeone SomewhereDag geleden
 • Waarheid word niet gewaardeerd in de 2e kamer

  Y ElmY Elm2 dagen geleden
 • Doet mij denken aan het bijbelse verhaal over Gideon. Het kan heel intimiderend zijn als iedereen in de kamer tegenover je staat. Als een overmacht voelt het aan als bijna iedereen tegen je lijkt te zijn. Maar jij krijgt kracht van God om ze allemaal met de waarheid neer te halen Gideon want jij staat voor de waarheid. "De bijbelse betekenis voor de naam Gideon is 'Hij die neerslaat', 'veller', of 'omhouwer'. Als hij het altaar van Baäl neerhaalt, krijgt hij de naam 'Jerobaäl'. Gideon was de vierde rechter van Israël en heeft met een leger van slechts 300 man 150.000 Jij gaat met hulp van God en anderen deze overheid, die onder kwade invloeden staat en iedereen misleidt, vellen want God staat ALTIJD achter de waarheid. Vertrouw op Hem en vraag Hem om hulp dan kan NIEMAND jou raken. Lees het verhaal van Gideon eens en wordt geinspireerd🙏

  H. AdmiraalH. Admiraal2 dagen geleden
 • Achterlijke wijven

  jez zajez za2 dagen geleden
 • sterk kerel 🤙

  alexa damjanovicalexa damjanovic2 dagen geleden
 • Al liegt het Furom nog zo snel.....haar volgers salueren wel.

  Pyltje03Pyltje032 dagen geleden
 • GIDEON betekenis: the 'one who cuts down' toeval bestaat Niet. heeerlijk contrast dit in samenspraak met Neset Temerci die de volle aanval op het koningshuiuiuisss en de nlse regering heeft in gezet... zie Kaag opstappen en de Show goes on. Heeerlijk wens dat er eindelijk echte verandering komt. Dat ons alle meer ten goede komt!

  Nine AetherNine Aether2 dagen geleden
 • Wat een idioot die FvD vertegenwoordiger.

  Ge RijnGe Rijn2 dagen geleden
  • @Ge Rijn Dan staat er Chagerijn whahahahaha.

   Someone SomewhereSomeone Somewhere2 uur geleden
  • @Someone Somewhere Ja, wat moet je met zo'n antwoord? Kun je ook even uitleggen wat je bedoeld met; 'je naam voor je naam is zeker Cha?' Ik ben oprecht heel nieuwsgierig wat je hiermee bedoelt. Leg eens uit.

   Ge RijnGe Rijn5 uur geleden
  • Je naam voor je voor naam is zeker Cha

   Someone SomewhereSomeone Somewhere23 uur geleden
 • Voorzitter: "U gebruikt grote woorden en u maakt weer een vergelijking met de Tweede Wereldoorlog en ik hecht er waarde aan om te zeggen dat ik dat echt ongepast vind." Vertaling: U vergelijking met de Tweede Wereldoorlog klopt en ik wil u graag de mond snoeren voordat andere mensen wakker worden en inzien dat u gelijk heeft en in opstand komen.

  P DakarP Dakar2 dagen geleden
 • wat eeen held. mijn diepste respect voor Gideon

  serry ciokserry ciok2 dagen geleden
 • Wat een kansloze knakker

  Hidde MulderHidde Mulder2 dagen geleden
  • Wat fijn dat je zoveel zelfkennis hebt.

   Someone SomewhereSomeone SomewhereDag geleden
 • Allemaal zakkenvullers

  Komt GoedKomt Goed2 dagen geleden
  • Rare kwiebes die kwint

   serry ciokserry ciok2 dagen geleden
 • Klasse!! Super klasse! Een politiek talent! Grüße aus Deutschland

  islamophobischerharlekinpudelwelpeislamophobischerharlekinpudelwelpe2 dagen geleden
 • Heerlijk bezig Gideon. Kijk die aasgieren hem willen aanvallen plus die voorzitter, maar heeeel goed staande gehouden.

  RúbenRúben2 dagen geleden
 • Ik kom niet meer bij van het lachen... hoe de rest van de kamer reageert ... hahahah ze hebben lang niet door wat er speelt , ze zijn zelf zooo desinformeert dat het bijna pijnlijk is om er na te kijken .... onafhankelijke media vind je niet op de mainstream media... wat dood eng is dat de 2de kamer de grootste fake news verspreider is... ODE aan Gideon ....

  Paulus de MooyenPaulus de Mooyen2 dagen geleden
 • Gudeon wat ben je een held ga zo door blijf zeggen wat je nu doet ze willen je onderdrukken en de mensen de mond snoeren maar wij staan achter je

  Ank GoosenAnk Goosen2 dagen geleden
 • Gideon, je bent een held! Dankjewel!❤

  Sky WalkerSky Walker2 dagen geleden
 • schaapjes zijn bang voor de waarheid

  Be Free From The MatrixBe Free From The Matrix2 dagen geleden
 • De eerste vraag, is wat meneer rutte zelf heeft genoemd... interessant...

  Jesse John VuijkJesse John Vuijk2 dagen geleden
 • Kwint ga eens in op de inhoud. Het politieke geweld in de samenleving na de 2e wereldoorlog komt zonder uitzondering altijd van links. Kwint is een inhoudloze zakkenvuller die ik nog nooit op een inhoudelijke bijdrage heb betrapt.

  ron Staallekkerron Staallekker2 dagen geleden
  • Die kan alleen maar ophefjes doen en op de persoon spelen.

   Someone SomewhereSomeone SomewhereDag geleden
 • Dit is denk ik de belangrijkste fout van een slecht werkende participatie maatschappij . Vandaag voor de journalistiek opkomen terwijl je het gisteren nog afkraakte . Ik zie het overal om me heen gebeuren en ook steeds opener omdat iedereen het doet . Vandaag vriendelijk voor en 5 minuten later fanatiek tegen als het een persoonlijk belang raakt , dit gebeurd nu in een slecht werkende participatie maatschappij waar geen collectieve houvast aanwezig is , met als gevolg desinformatie , en voor de overheid lijkt het nog steeds , geen formatie , te betekenen . Als de overheid aan mij vraagt om mijn medemens te helpen dan zou ik het fijn vinden als de overheid zijn ministers zou helpen bij belangrijke vraagstukken zodat ze niet voor de camera flauw hoeven te vallen of schouderophalend het probleem nog verder naar beneden laten zakken .

  hinderikus boshinderikus bos2 dagen geleden
 • Iedereen zit daar toch wel voor eigen carrière en toekomst… de ik cultuur in de politiek is gewoon om over te huilen. Natuurlijk wordt de media puur alleen maar betaald om te verdienen en te scoren… journalisten moeten gewoon targets halen en online draait het puur om advertentie inkomsten en data door views.. het is allemaal een grote corrupte en onbetrouwbare bende die makkelijk is te manipuleren met geld

  Jer sevJer sev2 dagen geleden
 • Gideon , goed gedaan!!

  Anna MysovaAnna Mysova3 dagen geleden
 • Media is propaganda

  JordyJordy3 dagen geleden
 • Het is werkelijk ongeëvenaard hoe de heer van Meijeren, de één na de ander, verbaal fileert. Ongelofelijk knap hoe Gideon zijn stoïcijnse kalmte bewaard en bewaakt. Het is zo klaar als een klontje dat de andere kamerleden niet zijn opgewassen tegen deze erudiete machine.

  AceAce3 dagen geleden
 • Die kamervoorzitter is ook een blamage

  BramBram3 dagen geleden
 • Rare kwiebes die kwint

  BramBram3 dagen geleden
 • Top spreker

  JG TilburgJG Tilburg3 dagen geleden
 • Wat een een rare man die van de sp

  BramBram3 dagen geleden
 • Ze staan er allemaal, waarom denken ze iets zinnigs te zeggen op "gevoel" het is toch zo dat mensen gedwongen worden om het vaccin te nemen. Het is toch zo dat we met zn alle mensen moeten uitsluiten of belasten met testen, het is toch zo dat we geen duidelijke studies hebben. Dit is gewoon een tirranie. Met de schorsingen erbij, vrij woord is niet te vinden in dit opzicht. Dit is niet het behandelen van problemen, dit is het opzetten van een machtspositie door en voor de tiran. Werkelijk een dictatuur, voorral als ze er straks naar handelen.

  Elmaffo2008Elmaffo20083 dagen geleden
 • Ze vinden het ontoelaatbaar dat er over tweede wereldoorlog gepraat wordt, maar ze zijn zo desillusionair en blind van eurofielie en hun illusie van democratie dat ze het zelf niet eens meer beseffen waar ze mee bezig zijn in hun dictatuur. Wat een bende idioten zit daar samen zeg. En die voorzitter daarbij... Spijtig dat de grote meerderheid van de bevolking nooit te zien krijgt welke show er zich werkelijk in de kamer afspeelt. Rutte zat al lang in de gevangenis.

  fuzzykeuhfuzzykeuh3 dagen geleden
 • Maar Gidion denkt dus serieus dat die glijdende schaal (drogreden btw) gaat leiden tot de uitroeiing van de niet gevaccineerden? Want dat is namelijk de logische eindstap als je de vergelijking met de tweede wereldoorlog volgt.

  Rutger LithRutger Lith3 dagen geleden
 • zionisten heersen over nederland je kan t zien aan t filmpje israel is niet onze vriend

  Charlie ZelenoffCharlie Zelenoff3 dagen geleden
 • Van die rare gemaakte verontwaardiging bij het kartel...... weet je daar krijg je de rillingen van, nog even en die lui van D66 zetten je op de trein naar de gulag..

  janusx66janusx663 dagen geleden
  • Voelt enorm off inderdaad. Valsheid.

   Someone SomewhereSomeone SomewhereDag geleden
 • Ik schaam. Mij diep als Duits/Joods Nederlander! Waarom bestaat de NS überhaupt nog? Je kan nu vandaag de dag net zo goed er een grote B erachter zetten! Het is buitensporig dat we minder auto moeten rijden maar, nog steeds dik genaaid worden door de overheid als het om natuur gaat. Het gaat niet om de natuur, het gaat om je leeg te trekken tot op het bot!

  JoshuaJoshua3 dagen geleden
 • mij rillingen lopen over mij lijf dat onze vrijheid af genomen wordt

  caroline32fulcaroline32ful3 dagen geleden
 • Are we looking at a politician who speaks the truth 😳 this is very welcome in a world full of lies.

  Unicorn TelecomsUnicorn Telecoms3 dagen geleden
  • Yes!

   els van kranenburgels van kranenburg2 dagen geleden
 • De rest van de kamerleden zoekt duidelijk een plaats bij de EU/ World Economic Forum. Corrupt als het maar kan.

  Sim GahirSim Gahir3 dagen geleden
 • nooit meer op die linkse criminelen stemmen

  Abke RaadgeverAbke Raadgever3 dagen geleden
  • @Someone Somewhere ook goed..

   Abke RaadgeverAbke RaadgeverDag geleden
  • Of op rechtse criminelen. (VVD)

   Someone SomewhereSomeone SomewhereDag geleden
 • Allemaal nsbers daar binnen de overheid behalve pvv en fvd. Deze man spreek gewoon feiten. Echt kei harde waarheid

  Ptao TomPtao Tom3 dagen geleden
 • Lijkt wel facebook in de tweede kamer. Als het niet in het straatje past dan op zwart. Neem lekker een 💉. Met jansen meer kransen

  Michiel de RuyterMichiel de Ruyter3 dagen geleden
  • Wat een politiek correcte schijtlaarzen. Bang voor de waarheid. Dat noemt zich volksvertegenwoordigers. Zum kotzen.

   Ptao TomPtao Tom3 dagen geleden